Hjem > Rediger en label > Brug af bloklayouts

Brug af bloklayouts

Du kan vælge forskellige bloklayouts baseret på tapestørrelsen til at arrangere tekstlinjerne på din label. Vælg en af bloklayoutmulighederne, indtast din tekst, og anvend derefter tekstformatering, hvis det er nødvendigt. For at se, hvilke muligheder der er tilgængelige for den tape, du bruger imageimage Relaterede informationer: Indstillinger for bloklayout.

PT-D410

Eksempel - Aktiv markering 1:

Eksempel - Aktiv markering 1:
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Bloklayout], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den tapebredde du ønsker, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge det bloklayout du ønsker, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image, image, image , eller image for at vælge en tekstattribut, og tryk derefter på OK.
  6. Indtast den tekst, du ønsker, og tryk derefter på OK.
  7. Gentag disse trin for hvert tekstfelt, og tryk derefter på OK.
  8. Tryk på OK for at få vist udskriftsmenuen.
  9. Gør et af følgende:
    • Vælg [Udskriv], og tryk derefter på OK.
    • Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
      image
    Indstilling
    Beskrivelse
    Rediger

Ændr teksten.

Gem

Gem labelen.

Mere information imageimage Relaterede emner: Brug af filhukommelsen.

Annuller

Annuller udskrivning af skabelon.

Vis udskr.

Forhåndsvis labelen før udskrivning.

Udskriftsindstillinger

Vælg udskriftsindstillinger.

Mere information imageimage Relaterede emner: Udskrivning af labels.

10. Tryk på image eller image for at vælge det antal labels du vil udskrive, og tryk derefter på image eller OK.
image

Hvis den aktuelle tapekassettes bredde ikke svarer til den bredde, der er indstillet for det valgte layout, vises der en fejlmeddelelse, når du forsøger at udskrive labelen. Tryk på image eller en anden tast for at slette fejlmeddelelsen, og indsæt derefter den korrekte tapekassette.

PT-D460BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Auto- format], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Bloklayout], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge den tapebredde du ønsker, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge det bloklayout du ønsker, og tryk derefter på OK.
  6. Indtast den tekst, du ønsker, og tryk derefter på OK.
  7. Gentag disse trin for hvert tekstfelt, og tryk derefter på OK.
  8. Tryk på OK for at få vist udskriftsmenuen.
  9. Gør et af følgende:
    • Vælg [Udskriv], og tryk derefter på OK.
    • Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
      image
    Indstilling
    Beskrivelse
    Rediger

Ændr teksten.

Gem

Gem labelen.

Mere information imageimage Relaterede emner: Brug af filhukommelsen.

Menu

Ændr indstillingerne for skrifttype, justering og ramme.

Vis udskr.

Forhåndsvis labelen før udskrivning.

Udskriftsindstillinger

Vælg udskriftsindstillinger.

Mere information imageimage Relaterede emner: Udskrivning af labels.

10. Tryk på image eller image for at vælge det antal labels du vil udskrive, og tryk derefter på image eller OK.
image

Hvis den aktuelle tapekassettes bredde ikke svarer til den bredde, der er indstillet for det valgte layout, vises der en fejlmeddelelse, når du forsøger at udskrive labelen. Tryk på image eller en anden tast for at slette fejlmeddelelsen, og indsæt derefter den korrekte tapekassette.