Hjem > Opsætning af din labelprinter > Juster displayets kontrast

Juster displayets kontrast

Standardindstilling for displayets kontrast er [0].

PT-D410

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Justering], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [LCD-kontrast].
  4. Tryk på image eller image for at vælge din præference, [-2 - +2], og tryk derefter på OK.

PT-D460BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Justering], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [LCD-kontrast], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge din præference, [-2 - +2], og tryk derefter på OK.