Hjem > Opsætning af din labelprinter > Tænd/sluk for baggrundsbelysningen

Tænd/sluk for baggrundsbelysningen

Relaterede modeller:PT‑D460BT
Spar strøm ved at slukke for baggrundsbelysningen.

Standardindstillingen for baggrundsbelysningen er [Til].

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Baggrundsbelysning], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge [Til] eller [Fra], og tryk derefter på OK.
BEMÆRK
  • Baggrundsbelysningen slukkes automatisk, hvis maskinen er inaktiv i et tidsrum, du har angivet.
  • Baggrundslyset slukker under udskrivning.