Hjem > Udskrivning af labels > Juster labellængden

Juster labellængden

Når tapekassetten er næsten tom, kan den udskrevne labellængde være mindre nøjagtig. I dette tilfælde skal du justere labellængden manuelt.
image
Ca. 1 % af den samlede labellængde vil blive justeret med et niveau.

PT-D410

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Justering], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge [Labellængde].
  4. Tryk på image eller image for at få vist [-3 - +3], og tryk derefter på OK.

PT-D460BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Justering], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Labellængde], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at få vist [-3 - +3], og tryk derefter på OK.