Hjem > Udskrivning af labels > Vælg en indstilling for afskæring > Indstillinger for tapeafskæring

Indstillinger for tapeafskæring

I tabellen Indstillinger repræsenterer disse visuelle mønstre dele af din label som illustreret i kolonnen Eksempel.
image
Udskriftsområde
image
Margen
image
Lamineringsmargen
Indstilling
Beskrivelse
Eksempel
Ll marg

Der udskrives først en margen på 23 mm, hvorefter hver label udskrives og efterlader en margen på 2 mm før og efter teksten.
  • Når labellængden er omtrent 23 mm eller mere
    image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
  • Når labellængden er omtrent 23 mm eller mindre
    image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
St marg

Den samlede margen (lamineringsmargen + labelmargen) er 25 mm på hver side af labelen.

image
  1. Omtrent 23 mm
  2. 2 mm
Kæde

• Vælg denne indstilling ved udskrivning af flere labels med minimale margener.
  • Fremfør tapen, før du bruger tapeafskæringen, da en del af teksten ellers kan blive klippet af. Træk ikke i tapen, da det kan beskadige tapekassetten.
  • Der udskrives først en margen på 23 mm, hvorefter hver label udskrives og efterlader en margen på 2 mm før og efter teksten.
image
  1. Omtrent 23 mm
  2. 2 mm
  3. Skæreposition
Ingen klip

• Vælg denne indstilling, når der udskrives flere kopier af en label, eller hvis der bruges stoftape til påstrygning eller anden specialtape, der ikke kan afskæres med tapeafskæringen på labelprinteren.
  • Fremfør tapen, før du bruger tapeafskæringen, da en del af teksten ellers kan blive klippet af. Træk ikke i tapen, da det kan beskadige tapekassetten.
  • Når der anvendes specialtape, der ikke kan afskæres med labelprinterens tapeafskæring, skal tapekassetten fjernes fra labelprinteren og en saks bruges til at klippe tapen.
image
  1. Omtrent 23 mm
  2. 2 mm
Spec. tape
  • Vælg denne indstilling, når der anvendes speciel tape.
image
  1. Omtrent 23 mm
  2. 2 mm
image
  • Når klipningen er sat til [Ingen klip] eller [Kæde], er skærepositionen indstillet midt i udskriftsområdet, efter at den sidste label er udskrevet. Når [Start fremf.?] vises på displayet, skal du trykke på OK for at fremføre tapen. Tryk på image for at gå tilbage til tekstindtastningsskærmen.

• Når skæreindstillingen er indstillet til [Ll marg], [St marg], eller [Kæde], vil meddelelsen [Klip tape eller tryk på Enter for at fortsætte.] blive vist efter udskrift, og labelprinteren går i tilstanden afskæringspause. Ved at trykke på tapeafskærerarmen, kan du afskære tapen ved den position, du indstillede i [Klipning].