Hem > Skrivarinställningar > Tillämpa inställningar på flera skrivare (Windows)

Tillämpa inställningar på flera skrivare (Windows)

Kommunikationsinställningar

1. När du har tillämpat inställningarna på den första skrivaren kopplar du bort den från datorn och ansluter den andra skrivaren till datorn.
  2. Välj den nyligen anslutna skrivaren i rullgardinsmenyn Skrivare.
    Om kryssrutan Identifierar automatiskt den anslutna skrivaren och hämtar de aktuella inställningarna i dialogrutan Inställningar för alternativ är markerad väljs skrivaren som är ansluten med USB-kabeln automatiskt.
  3. Klicka på Verkställ.
    (RJ-3250WB) Vi rekommenderar att du markerar kryssrutan Starta om skrivaren automatiskt efter att de nya inställningarna har tillämpats när du konfigurerar den första skrivaren så att du kan bekräfta att skrivaren kan anslutas korrekt till den trådlösa routern/åtkomstpunkten med de nya inställningarna.
    Samma inställningar som användes på den första skrivaren tillämpas nu på den andra.
  4. Upprepa dessa steg för alla skrivare vars inställningar du vill ändra.
image
  • Om IP-adressen ställs in till STATIC ändras skrivarens IP-adress till samma adress som den första skrivaren. Ändra IP-adressen om det behövs.
  • Samma inställningar kan tillämpas på en annan dator genom att du klickar på Arkiv>Importera och sedan väljer filen med de exporterade inställningarna.

Enhetsinställningar

1. När du har tillämpat inställningarna på den första skrivaren kopplar du bort den från datorn och ansluter den andra skrivaren till datorn.
  2. Välj den nyligen anslutna skrivaren i rullgardinsmenyn Modell.
  3. Klicka på Verkställ.
    Samma inställningar som användes på den första skrivaren tillämpas nu på den andra.
  4. Upprepa dessa steg för alla skrivare vars inställningar du vill ändra.
image
Samma inställningar kan tillämpas på en annan dator genom att du klickar på Arkiv>Importera och sedan väljer filen med de exporterade inställningarna.