Hem > Skapa och skriv ut etiketter med din dator > Skriva ut etiketter med P-touch Editor (Windows)

Skriva ut etiketter med P-touch Editor (Windows)

Expressläge

Konfigurera inställningarna på skärmen Skriv ut innan du skriver ut.

• Klicka på Arkiv>Skriv ut i menyraden eller klicka på image (Skriv ut).

Professionellt läge

Konfigurera inställningarna på skärmen Skriv ut innan du skriver ut.

• Klicka på Arkiv>Skriv ut i menyraden eller klicka på image.
    image
    Klicka på image för att börja skriva ut utan att ändra inställningarna.

Snap-läge

• Ange texten och klicka sedan på image.