Infoga datum och tid på en etikett

1. Öppna etikettlayouten som du vill redigera i P-touch Editor.
  2. Klicka på Infoga>Datum/tid i P-touch Editor-menyraden för att visa dialogrutan Egenskaper för Datum och tid.
  3. Välj det datumformat som du vill använda.
    image
    image
    Det datum och den tid som infogats på etiketten skrivs ut med skrivarens standardteckenstorlek. Eftersom teckenstorleken bestäms av storleken på datum- och tidobjektet bör du justera objektet så att det får storleken du vill ha i P-touch Editor innan du överför etikettlayouten till skrivaren.