Instellingstabellen

In de instellingstabellen worden de menuselecties en -opties beschreven.
image
Sommige instellingen kunnen afwijken, afhankelijk van de firmwareversie (printersoftware).

[WLAN]

Niveau 1
Niveau 2
Beschrijvingen
Aan/Uit
Aan / Uit
Zet de WLAN-functie aan of uit.
Modus
Direct / Infrastructuur / Direct/Infra
De netwerkmodus selecteren als de WLAN-functie wordt ingeschakeld.
WPS
Knop drukken / Pincode
De methode WPS-netwerkinstellingen selecteren.
WLAN-assist.
Starten / Terug
Gebruik de WLAN-verbindingsassistent om de draadloze netwerkinstellingen te configureren.
IP-adres
Het IP-adres weergeven.

[Bluetooth]

Niveau 1
Niveau 2
Beschrijvingen
Aan/Uit
Aan / Uit
Zet de Bluetooth-functie aan of uit.
Modus
Klassiek & LE / Klassiek / Energie laag
Selecteer de Bluetooth-modus.
Autom. verb.
Aan / Uit
Schakel over naar de modus Automatisch opnieuw verbinding maken (alleen voor Apple-apparaten: iPad, iPhone of iPod touch).
Wis history
De gegevens van automatisch opnieuw gekoppelde apparaten uit de printer verwijderen.
BT-adres
Het Bluetooth-adres weergeven.
Barcode afdr.
Het Bluetooth-adres en de bijbehorende barcode afdrukken.

[Bedraad LAN]

Niveau 1
Niveau 2
Beschrijvingen
Laadstat. LAN
Aan / Uit
De draadloze (infrastructuur) of bedrade verbinding selecteren als de printer op het laadstation is geplaatst.
IP-adres
Het IP-adres weergeven.

[Media]

Niveau 1
Niveau 2
Beschrijvingen
Media select.

-

Het papierformaat en de papiersoort selecteren of de huidige instellingen voor het papierformaat weergeven.

De lijst bevat:

• Standaardmedia (negen soorten. Standaard: 76 mm x 44 mm)

• Door de gebruiker gedefinieerde media (tien soorten)
  • Automatisch gedetecteerde media
  • Media-instellingen opgehaald met de functie Auto Detect.
Auto Detect

-

De gevoeligheid van de sensor wordt automatisch aangepast en de lengte van het geplaatste papier wordt automatisch gedetecteerd. Geef eerst Instellingen eerst op.
Instellingen *1

-

Configureer de instellingen voordat u Auto Detect uitvoert.
Breedte
Selecteer de papierbreedte die automatisch moet worden gedetecteerd.
Soort sensor
Selecteer het type sensor: Gestanst, Markering of Continu.
Sensor calibr
Kalibratie van de sensor in- of uitschakelen tijdens de automatische detectie.
Timeout media
Stel het automatisch gedetecteerde papier in op Continu als Auto Detect geen ruimtesensor of de sensor zwarte markering vindt die overeenkomt met de lengte Timeout media.
Energieverbr.
Selecteer het energieverbruik om de afdrukdichtheid in te stellen.
*1
De firmwareversie 1.09 of hoger is vereist.

[Instellingen]

Niveau 1
Niveau 2
Beschrijvingen
Uitgangsstand
Afscheuren / Afpeller
Hiermee bepaalt u de uitvoermethode voor de media.
Taal
Dansk / Deutsch / English / Español / Français / Italiano / Nederlands / Norsk / Português / Suomi / Svenska / 日本語 / 繁體中文
Selecteer de taal.
LCD-contrast
+2 / +1 / 0 / -1 / -2
Het contrast voor het LCD-scherm instellen. Hoe hoger de waarde, hoe hoger het contrast.
Pieper
Aan / Uit
De pieper in- of uitschakelen.
Configuratie
De firmwareversie, het lettertypeversie en het beschikbare geheugen weergeven.
Afsch.balk
Omhoog / Omlaag
De afsnijpositie wijzigen.

Deze instelling wordt weergegeven als Linerless is ingesteld op Uit op het tabblad Geavanceerd van Printer Instelling Tool.

Klepinstell. *1
Media select.

Het scherm Media select. wordt tien seconden weergegeven nadat u de klep van het rollencompartiment hebt gesloten.

Invoeren
Het label wordt automatisch ingevoerd als u de klep van het rollencompartiment sluit.
Autom. waarn.

Autom. waarn. wordt automatisch uitgevoerd als u de klep van het rollencompartiment sluit. Op de printer wordt het gedetecteerde papierformaat weergegeven en vervolgens het scherm Gereed.en vervolgens wordt het scherm Gereed weergegeven.

Geen
Geen actie en geen wijziging op het LCD-scherm.
Klok
Aan / Uit
Het klokpictogram al dan niet op het LCD-scherm weergeven.
Autotd synchr
Aan / Uit
Deze instelling wordt weergegeven als Klok is ingesteld op Aan.
Tijdzone
De tijdzone instellen. Deze instelling wordt weergegeven als Klok is ingesteld op Aan.
Datum en tijd
De datum en tijd weergeven.

Deze instelling wordt weergegeven als Klok is ingesteld op Aan.

De firmwareversie 1.09 of hoger is vereist.