Home > Printerinstellingen > De printerinstellingen op de printer wijzigen

De printerinstellingen op de printer wijzigen

1. Druk op de knop / Menu / image (Selecteren) om de gewenste menuoptie te selecteren en druk vervolgens op de knop image (Doorvoeren) / OK.
  2. Druk op de knop Menu / image (Selecteren) om de gewenste optie te selecteren en druk vervolgens op de knop image (Doorvoeren) / OK.
    image
    1. De huidige keuze wordt gemarkeerd.
    2. De schuifbalk geeft de positie in de lijst aan van de gemarkeerde optie.
    image
    U kunt de printerinstellingen ook aanpassen met de Printer Instelling Tool op een computer die op de printer is aangesloten.