Home > Appendix > Optionele accessoires > Laadstation (optioneel: PA-CR-005) > De batterij opladen met het laadstation

De batterij opladen met het laadstation

Het laadstation (PA-CR-005) kan de batterij van de printer alleen opladen als het is aangesloten op een stopcontact met de netspanningsadapter (PA-AD-600A).

Voordat u de batterij gaat opladen

1. Verwijder de klep van het contactpunt van het laadstation met een platte schroevendraaier.
    image
  2. Plaats de contactpuntbevestiging van het laadstation op de printer. Gebruik daarvoor de contactpuntbevestiging en de schroeven die met hetlaadstation zijn meegeleverd.
    image
    Controleer of de hoek met de inkeping correct is uitgelijnd.

De batterij opladen

1. Sluit de netspanningsadapter aan op de gelijkstroom-connector van het laadstation.
    image
  2. Sluit het netsnoer aan op de netspanningsadapter.
  3. Steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact.
  4. Lijn de contactpunten van het laadstation uit met de printer.
    image
  5. Duw de printer omlaag op het laadstation tot de printer vastklikt.
    Het LED-lampje op de printer brandt oranje tijdens het opladen.
  • Als het opladen is voltooid, gaat het LED-lampje op de printer uit.

Verwijder de printer van het laadstation

• Druk aan de achterzijde van het laadstation op de uitwerpknop en til de printer uit het laadstation.
    image
    1. Uitwerpknop

De uitwerpknop vergrendelen

• Steek een splitpen (of een vergelijkbaar voorwerp) in het gat (zoals hieronder aangegeven).
    image
    Gebruik een koolstofarme stalen splitpen (niet meegeleverd): lengte: 50 mm, diameter pen: 2 mm
    image
    image
    1. Diameter: 2,3 mm
    2. Lengte: 41,2 mm
    image
    Neem voor de aanschaf van een splitpen contact op met uw Brother-dealer.