Home > Appendix > Optionele accessoires > Laadstation (optioneel: PA-CR-005) > De printer via een laadstation met een bedraad LAN-netwerk verbinden

De printer via een laadstation met een bedraad LAN-netwerk verbinden

Gebruik een ethernetverbinding (LAN-verbinding) om de printer te configureren en de firmware te upgraden.

image
OPMERKING
Zorg dat de ethernetkabel (LAN) goed op de ethernet-poort is aangesloten.

Statuslampjes

image
  1. Ethernet-lampje (LAN)
    LED-lampje
    Status
    image

Ethernet (LAN) niet verbonden

image
    • Ethernet (LAN) verbonden
    • Gegevens ontvangen of verzenden via Ethernet (LAN)
    OPMERKING
    Het Ethernet-lampje (LAN) gaat pas branden als de printer op het laadstation wordt geplaatst.
  2. Statuslampje
    LED-lampje
    Status
    image
    De printer is op het laadstation geplaatst en de batterij is volledig opgeladen.
    image
    De printer wordt opgeladen op het laadstation.

Interfacecompatibiliteit

Gebruik de menu’s [WLAN] en [Bedraad LAN] om WLAN, Bedraad LAN of geen verbinding te selecteren als de printer op het laadstation is geplaatst.

LAN-instelling laadstation

WLAN-instelling

Soort verbinding als het laadstation wordt gebruikt

Aan
Aan
WLANBedraad LAN *1
Aan
Uit
Bedraad LAN
Uit
Aan
WLAN
Uit
Uit

Geen verbinding ingeschakeld

Geen invloed op de WirelessDirect-functie.