Tilgængelige programmer

BEMÆRK

Disse programmer er kun tilgængelige til Windows.

Program Egenskaber
P-touch Editor

Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder.

P-touch Transfer Manager

Gør det muligt at sende skabeloner og andre data til printeren og gemme sikkerhedskopier af dine data på computeren.

Dette program installeres med P-touch Editor.

P-touch Library

Administrerer og udskriver P-touch Editor-skabeloner.

Du kan bruge P-touch Library til udskrivning af skabeloner.

Dette program installeres med P-touch Editor.

P-touch Transfer Express

Giver dig mulighed for at overføre firmware og andre parameterpakker til printeren.

Du kan downloade installationsprogrammet ved at gå til siden Downloads for din model på Brother support-websiden på support.brother.com

P-touch Update Software

Kontrollerer og opdaterer software og firmware til den seneste version.

Printerindstillingsværktøj

Angiver printerens indstillinger fra en computer.

• Kommunikationsindstillinger
  • Enhedsindstillinger
  • P-touch Template-indstillinger
  • Indstilling af papirstørrelse
BRAdmin Light

Finder printeren på dit netværk og gør det muligt at konfigurere grundindstillingerne fra computeren.

BRAdmin Professional

Finder printeren på dit netværk og gør det muligt at konfigurere grundlæggende indstillinger og opdateringer fra computeren.

Font Manager

Giver dig mulighed for at overføre skrifttyper til og slette skrifttyper fra printeren. Overførte skrifttyper kan tilgås og udskrives ved hjælp af en række udskrivningskommandoer.

Du kan downloade installationsprogrammet ved at gå til siden Downloads for din model på Brother support-websiden på support.brother.com

image
  • Skrifttypetilladelser

Når du bruger skrifttyper, skal du overholde alle vilkår og betingelser, som den retmæssige ejer af skrifttyperne har angivet. Inden du downloader skrifttyper, skal du bekræfte, at du har retmæssige licenser til at bruge skrifttyperne og overholde deres vilkår og betingelser; ellers må du ikke downloade skrifttyperne.

Web Based Management (Webbaseret administration)

Giver dig mulighed for at bruge en almindelig webbrowser til at styre en printer på dit netværk vha. HTTPS.