Hjem > Installation af software > Installation af printerdrivere og software på en computer

Installation af printerdrivere og software på en computer

Hvis du vil udskrive fra din computer, skal du installere printerdriveren og P-touch Editor på din computer.

1. På adresselinjen skal du skrive install.brother og downloade software-/dokumentationsinstallationsprogrammet.
    image
  2. Dobbeltklik på det downloadede installationsprogram, og følg instruktionerne på skærmen.
    BEMÆRK
    • For at bruge printerens avancerede funktioner skal du vælge den ekstra software, du vil have, under installationen.
    image

(RJ-3250WB)

For at tilslutte printeren til en computer ved hjælp af en trådløs forbindelse anbefaler vi følgende:

• Notér SSID’et (netværksnavnet) og adgangskoden (netværksnøglen) til det trådløse netværk på forhånd. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, skal du kontakte netværksadministratoren eller den trådløse routers/det trådløse accesspoints producent.
    • Hvis du vil tilslutte printeren til en computer ved hjælp af Wireless Direct, skal du vælge USB-forbindelsen under installationen. Når installationen er afsluttet, skal du klikke på linket for Wireless Direct.
image

Hvis du vil bruge printeren med en anden tilslutningsmetode end den, der blev valgt under installationen, skal du bruge installationsprogrammet igen for at geninstallere softwaren og printerdriverne og vælge den nye tilslutningsmetode.