Tilgængelig software

(RJ-3250WB) Brother tilbyder forskellige programmer til brug med din printer, herunder programmer til direkte udskrivning fra din iPhone, iPad, iPod touch og Android-mobilenheder samt programmer til trådløs overførsel af data, f.eks. skabeloner, symboler og databaser oprettet ved hjælp af en computer, til din separate printer.

(RJ-3230B) Brother tilbyder forskellige programmer til brug med din printer, herunder programmer til at udskrive direkte fra din iPhone, iPad, iPod touch og Android-mobilenheder.

Du kan få flere oplysninger om de mobile apps, der er tilgængelige til din printer, på https://support.brother.com/g/d/f5f9

Apple-enheder

Software Egenskaber

Udskriv SDK

Download Software Development Kit (SDK) fra Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

Dette program giver dig mulighed for at bruge en mobilenhed til at downloade databaser og labeldata, som blev oprettet på en computer ved hjælp af P-touch Editor og gemt på en cloud-tjeneste, og sende dem til din printer. Download denne gratis Brother-app fra App Store.

AirPrint

(RJ-3250WB)
Giver dig mulighed for at udskrive fra en Apple-enhed (iPad, iPhone eller iPod touch) uden at installere yderligere software.

Mobile Deploy

Gør det muligt at foretage opdateringer af indstillinger og firmware for printere ved hjælp af en mobilenhed.

Denne software sender printeropdateringsfiler, som er overført til DropBox eller en HTTP(S)-server, til udvalgte printere. Download denne gratis Brother-app fra App Store.

Android-enheder

Software Egenskaber

Udskriv SDK

Download Software Development Kit (SDK) fra Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

Dette program giver dig mulighed for at bruge en mobilenhed til at downloade databaser og labeldata, som blev oprettet på en computer ved hjælp af P-touch Editor og gemt på en cloud-tjeneste, og sende dem til din printer. Download denne gratis Brother-app fra Google Play™.

Print Service Plugin

Giver dig mulighed for at udskrive fra en Android-enhed uden installation af yderligere software.

Mobile Deploy

Gør det muligt at foretage opdateringer af indstillinger og firmware for printere ved hjælp af en mobilenhed.

Denne software sender printeropdateringsfiler, som er overført til DropBox eller en HTTP(S)-server, til udvalgte printere. Download denne gratis Brother-app fra Google Play™.