Hem > Konfigurera din skrivare > Fylla på papper i skrivaren

Fylla på papper i skrivaren

Fyll på papper i skrivaren

1. Använd båda händerna för att hålla pappret rakt.
  2. För försiktigt in pappret med utskriftsytan nedåt i skrivarens öppning för pappersinmatning tills rullen drar in den i utgångsläget.
    image
    image
    • För tabulatorpapper

Sätt i tabulatorpapperet med black marks i riktningen som visas på bilden.

image
      1. Black marks
      2. Utskriftsyta
    image
    • Papprets nedre kant måste vara parallell med rullen.
    • Endast en sida av pappret kan skrivas ut. Kontrollera pappret och lägg i det så att den släta, termiska sidan är vänd nedåt.
    • När du fyller på papper i A4-format ska du rikta in pappret mot A4-indikatorerna på skrivaren. När du fyller på papper i Letter-format ska du rikta in pappret mot LTR-indikatorerna på skrivaren.
      image

Skära papper

Du kan ställa in papperstypen på Klippt ark, Rulle, eller Perforerad rulle i skrivardrivrutinen.
  1. Använd skrivarens avrivningskant för att skära av pappret.
  2. Dra den ena kanten av det utmatade pappret uppåt och diagonalt mot den andra kanten.
    image
    1. Avrivningskant
    VAR FÖRSIKTIG
    Avrivningskanten är vass. För att undvika skador ska du inte röra vid avrivningskanten.