Home > Problemen oplossen > Versie-informatie

Versie-informatie

Probleem Oplossing
Ik weet het huidige versienummer van de firmware van de printer niet. U kunt het versienummer van de firmware controleren door het configuratierapport af te drukken.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De apparaatinstellingen van Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

Ik wil uitzoeken of ik de nieuwste versie van de software gebruik.
  • Windows

Gebruik de meegeleverde P-touch Update Software om te controleren of u de meest recente versie van de software gebruikt.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: P-touch Editor updaten.

• Mac

Ontvang upgrademeldingen voor Transfer Express en P-touch Editor van de App Store.