Beschikbare toepassingen

Windows

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen documenten ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

P-touch Transfer Manager

Met dit programma kunt u sjablonen en andere gegevens overdragen naar de printer en back-ups van gegevens opslaan op de computer.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Library

P-touch Editor-sjablonen beheren en afdrukken.

Met P-touch Library kunt u sjablonen afdrukken.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Transfer Express Hiermee kunt u documenten overbrengen naar de printer.

Ga voor het downloaden van het installatieprogramma naar de pagina van uw model Downloads op de Brother support website (op support.brother.com.

P-touch Update Software De nieuwste versie van de software en firmware downloaden.
Printer Instelling Tool

Hiermee kunt u de printerinstellingen vanaf een computer aanpassen.

• Communicatie-instellingen
  • Apparaatinstellingen
  • Instellingen P-touch Template
BRAdmin Light

(PJ-883)

De printer zoeken op het netwerk en de basisinstellingen configureren vanaf uw computer.

BRAdmin Professional

(PJ-883)

De printer zoeken op het netwerk en geavanceerde instellingen en updates configureren vanaf uw computer.

Font Manager

Hiermee kunt u lettertypen naar de printer overdragen en lettertypen uit de printer verwijderen. Gebruik de beschikbare afdrukopdrachten om de overgedragen lettertypen te openen en af te drukken.

image
  • Toestemming voor het gebruik van lettertypen

Als u lettertypen gaat gebruiken, moet u de bepalingen en voorwaarden die door de rechtmatige eigenaar van de lettertypen zijn opgesteld naleven. Voordat u lettertypen gaat downloaden, moet u bevestigen dat u beschikt over een legitieme licentie voor het gebruik van de lettertypen en de bijbehorende bepalingen en voorwaarden naleven.

Beheer via een webbrowser

(PJ-883)

Hiermee kunt u de printers in uw netwerk met een gewone webbrowser via HTTPS beheren.

Mac

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen documenten ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

Transfer Express *1 Met deze toepassing kunt u de firmware bijwerken naar de nieuwste versie en sjablonen naar de printer overdragen.
Printer Instelling Tool *1

Hiermee kunt u de printerinstellingen vanaf een computer aanpassen.

Installatiewizard voor draadloze apparaten

(PJ-883)

Met deze toepassing kunt u de printer configureren voor een draadloos netwerk.

Alleen beschikbaar met de USB-verbinding.