Home > Appendix > Specificaties

Specificaties

Afdrukken

Afdruktechnologie

Thermisch direct

Afdruksnelheid *1

Maximum: 76,2 mm/s *2, 13,5 ppm *3

Afdrukresolutie

(PJ-822/PJ-862) 203 × 200 dpi

(PJ-823/PJ-863/PJ-883) 300 × 300 dpi

Afdrukbaar gebied (afgesneden vel)

Configureer dit met het printerstuurprogramma

(PJ-822/PJ-862) min. 94,7 mm × 42,2 mm - max. 207,2 mm × 2 531,4 mm

(PJ-823/PJ-863/PJ-883) min. 94,8 mm × 42,3 mm - max. 208,6 mm × 2 531,5 mm

*1
Deze gegevens zijn afhankelijk van de omgeving. Onze standaardomgeving heeft de volgende kenmerken:

Afdrukken met een USB-verbinding en een nieuwe, volledig opgeladen oplaadbare li-ionbatterij in een omgeving met een temperatuur van 23 °C bij gebruik van het JEITA J1-patroon.

*2
Bij afdrukken op papier van A4-formaat.
*3
Als de instelling Formulierinvoermodus is ingesteld op Vaste pagina (papierformaat A4) en continu wordt afgedrukt op papier van een rol.

Printerafmetingen

Afmetingen

Circa 255 mm (B) × 55 mm (D) × 30 mm (H)

Gewicht

• Ca. 480 g (inclusief dummybatterij, exclusief papier)
  • Ca. 610 g (inclusief batterij, exclusief papier)

Interface

USB

USB 2.0 (Full Speed) (Type C)

Printerklasse: massaopslag (16 MB geheugen)

Bluetooth

(PJ-862/PJ-863/PJ-883)

Bluetooth 5.2 (Classic + LE)

SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy)

Ondersteund protocol: iAP

Draadloos LAN (2,4 GHz)

(PJ-883)

IEEE 802.11b/g/n (infrastructuurmodus)

IEEE 802.11g/n (WirelessDirect-modus)

Draadloos LAN (5 GHz)

(PJ-883)

IEEE 802.11a/n (infrastructuurmodus)

Protocol (IPv4)

(PJ-883)

ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP Client and Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS Client and Server, TFTP Server, ICMP, Web Services (Print), SNTP Client
Protocol (IPv6)

(PJ-883)

NDP, RA, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP Client and Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS Client and Server, TFTP Server, ICMP, Web Services (Print), SNTP Client
Netwerkbeveiliging (draadloos)

(PJ-883)

SSL/TLS 1.0/1.1/1.2/1.3 (HTTPS, IPPS)

SNMPv3, 802.1x (EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS)

Beveiliging van het draadloze netwerk

(PJ-883)

WEP 64-/128-bits, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WPA3-SAE (AES)

Draadloze certificering

(PJ-883)

Wi-Fi-keurmerklicentie (WPA™/WPA2™/WPA3™ - Enterprise, Personal), WPS-merklicentie (Wi‑Fi Protected Setup™)

Omgeving

Bedrijfstemperatuur

Bediening:

Oplaadbare li-ionbatterij (optioneel): Tussen -10 °C en 50 °C

Netspanningsadapter (optioneel): Tussen -10 °C en 40 °C

Autolader (optioneel): Tussen -10 °C en 50 °C

Opladen: Tussen 0 °C en 40 °C

Luchtvochtigheid tijdens bedrijf

Tussen 20% en 80% (zonder condensatie)

Voeding

Oplaadbare li-ionbatterij (optioneel)

10,8 V

Adapter (optioneel)

Netspanningsadapter (15 V)

AC adapter voor USB Type-C (uitsluitend voor opladen)

Autolader (optioneel)

Autolader voor aansluiten op sigarettenaansteker of bedraad (12V (gelijkstroom))

Batterijopbrengst *1

Ongeveer 600 vel papier

Oplaadtijd *2

Circa 2 uur
*1
Deze gegevens zijn afhankelijk van de omgeving. Onze standaardomgeving heeft de volgende kenmerken:

JEITA J1-patroon continu afgedrukt op papier van A4-formaat bij aansluiting via de USB-interface terwijl de volledig opgeladen batterij is geplaatst

Afdrukdichtheid: 6

Omgevingstemperatuur: 25 ºC

*2
Bij gebruik van een netspanningsadapter, netspanningsadapter voor een USB-kabel type C of autolader.

Papierspecificaties

Papierformaat

A5 (148 × 210 mm), A4 (210 × 297 mm), Letter (216 × 279 mm), Legal (216 × 356 mm), continu

Software

Lettertype-grootte printer

Raadpleeg de "Command Reference" (Commandolijst) op de Brother support website via support.brother.com.

Lettertype printer

Compatibel besturingssysteem

Ga voor de nieuwste lijst met compatibele software naar support.brother.com.