Home > Appendix > Software Development Kit

Software Development Kit

De SDK (Software Development Kit) kunt u downloaden vanaf het Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

(PJ-862/PJ-863/PJ-883) Hier kunt u ook de b-PAC SDK en de SDK’s voor mobiele apparaten downloaden (Android, iPhone en iPad). (De beschikbare SDK’s kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.)

(PJ-822/PJ-823) Hier kunt u ook de b-PAC SDK en de SDK’s voor mobiele apparaten downloaden (alleen Android). (De beschikbare SDK’s kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.)