Home > Printerinstellingen > Gewijzigde instellingen toepassen op meerdere printers (Mac)

Gewijzigde instellingen toepassen op meerdere printers (Mac)

1. Nadat u de instellingen hebt toegepast op de eerste printer, koppelt u de printer los van de computer en sluit u de tweede printer op de computer aan.
  2. Selecteer de zojuist aangesloten printer in het snelmenu Printer.
  3. Klik op Apply Settings to the Printer (Instellingen op printer toepassen).
    De instellingen die u op de eerste printer hebt toegepast, worden nu ook toegepast op de tweede printer.
  4. Herhaal deze stappen voor alle printers waarvan u de instellingen wilt wijzigen.