Home > Problemen oplossen > Als u problemen hebt met het apparaat

Als u problemen hebt met het apparaat

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe algemene problemen met de printer kunnen worden opgelost. Als de printer niet goed werkt, controleer dan eerst of u de volgende taken correct heeft uitgevoerd:

• Plaats de oplaadbare li-ionbatterij of sluit de printer aan op het lichtnet of een 12V-spanningsbron.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De oplaadbare li-ionbatterij plaatsen.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printer aansluiten op externe voeding.

• Verwijder de beschermende folie van de printer.
  • Selecteer en installeer het juiste printerstuurprogramma.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: Het printerstuurprogramma en de software op een computer installeren.

• Verbind de printer met een computer of mobiel apparaat.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printer verbinden met een computer of mobiel apparaat.

• Sluit het uitvoerpaneel volledig.
  • Plaats het papier op de juiste wijze.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: Papier in de printer laden.

Als het probleem nog niet is opgelost imageimage Verwante informatie Als u de oplossing voor uw probleem niet in dit hoofdstuk kunt vinden, ga dan naar de Brother support website: support.brother.com.