Home > De printer installeren > De printer aansluiten op externe voeding

De printer aansluiten op externe voeding

image
Als u de printer aansluit op een voedingsbron terwijl de printer uit staat, wordt de printer automatisch ingeschakeld en wordt er een systeemcontrole uitgevoerd. Als Auto Voeding Aan is ingesteld op Uit, wordt de printer na de systeemcontrole uitgeschakeld.

De printer aansluiten op een stopcontact (optioneel)

Sluit de printer aan op een stopcontact om de printer van stroom te voorzien of de oplaadbare li-ionbatterij op te laden. Let er bij aanschaf van de netspanningsadapter en het netsnoer op dat deze geschikt zijn voor de regio waar de printer zal worden gebruikt.
image
De netspanningsadapter en het netsnoer zijn afzonderlijk verkrijgbare accessoires.
  1. Sluit de netspanningsadapter (a) aan op de printer.
  2. Sluit het netsnoer (b) aan op de netspanningsadapter.
  3. Steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact (100 V AC - 240 V AC, 50/60 Hz).
    image
    1. Netspanningsadapter
    2. Netsnoer

De printer aansluiten op een 12V-spanningsbron (optioneel)

Sluit de printer aan op de 12V-spanningsbron van de auto (bijvoorbeeld een sigarettenaansteker) om de oplaadbare li-ionbatterij op te laden.
image
  • De autolader is een optionele accessoire.
  • De spanning die in een auto wordt opgewekt kan variëren, met als gevolg een variërende afdruksnelheid.
  • De stekker van de autolader is niet compatibel met andere aansluitpunten dan het type 12 V-sigarettenaansteker.
  1. Sluit de autolader aan op de 12V-spanningsbron in de auto.
  2. Sluit de autolader (a) aan op de printer.
    image
    1. Autolader

De printer op een stopcontact aansluiten met de AC adapter voor USB Type-C (optioneel)

Sluit de printer met de AC adapter voor USB Type-C aan op een stopcontact om de oplaadbare li-ionbatterij op te laden. Zorg ervoor dat u bij het aanschaffen van de printer ook de juiste AC adapter voor USB Type-C en het juiste netsnoer aanschaft voor de regio waar u de printer gaat gebruiken.
image
  • De AC adapter voor USB Type-C en het netsnoer zijn afzonderlijk verkrijgbare accessoires.
  • De AC adapter voor USB Type-C wordt uitsluitend gebruikt voor opladen. Als de oplaadbare li-ionbatterij niet is geplaatst, ontvangt de printer geen stroom.
  1. Sluit de AC adapter voor USB Type-C (a) aan op de printer.
  2. Sluit het netsnoer (b) aan op de AC adapter voor USB Type-C.
  3. Steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact (100 V AC - 240 V AC, 50/60 Hz).
    image
    1. AC adapter voor USB Type-C
    2. Netsnoer