Home > Documenten maken en afdrukken op de computer > Documenten afdrukken zonder de software en stuurprogramma’s te installeren > Opmerkingen over het afdrukken van afbeeldingsgegevens zonder het printerstuurprogramma te gebruiken

Opmerkingen over het afdrukken van afbeeldingsgegevens zonder het printerstuurprogramma te gebruiken

De modus Massaopslag ondersteunt het afdrukken van JPEG-afbeeldingen. De printer zet kleuren-JPEG-afbeeldingen om in zwart/wit-afbeeldingen. Daarvoor wordt een rasterproces gebruikt en dat kan leiden tot wazige afbeeldingen. Voor een zo goed mogelijke afdrukkwaliteit moet u alle functies voor het vooraf bewerken van afbeeldingen inschakelen.
image
PJ-862/PJ-863/PJ-883:

De printer biedt ondersteuning voor OPP (Object Push Profile) bij afdrukken via Bluetooth.

• Er kunnen uitsluitend JPEG-afbeeldingen worden afgedrukt. Dat zijn bestanden met de extensie .jpg.
  • De maximale bestandsgrootte is 15,8 MB.
  • De maximale resolutie is als volgt:
    • PJ-822/PJ-862

Hoogte × breedte = 1 600 × 2 200 dots

• PJ-823/PJ-863/PJ-883

Hoogte × breedte = 2 400 × 3 300 dots

Bij overschrijding van deze grenzen worden de gegevens, die de printer ontvangt, genegeerd en niet afgedrukt.

• Er wordt afgedrukt bij 1 pixel = 1 punt.
  • De printer voert een binaire verwerking uit (eenvoudig binair) om de afbeelding af te drukken.
  • De afbeelding wordt afgedrukt met de hoogte-breedteverhouding van de ontvangen gegevens.