Hjem > Opsætning af din printer > Tilslutning af printeren til ekstern strømkilde

Tilslutning af printeren til ekstern strømkilde

image
Hvis du slutter printeren til en strømforsyning, mens den er slukket, tændes printeren automatisk for et systemtjek. Hvis Tænd automatisk er indstillet til Fra, slukkes printeren efter systemtjekket.

Slut til en strømtilslutning (ekstraudstyr)

Slut printeren til en nærliggende strømtilslutning for at forsyne printeren med strøm eller oplade det genopladelige Li-ion-batteri ved hjælp af vekselstrøm. Køb den lysnetadapter og lysnetledning, som passer til den region, hvor printeren skal bruges, når du køber printeren.
image
Lysnetadapteren og lysnetledningen er ekstraudstyr.
  1. Slut lysnetadapteren (a) til printeren.
  2. Slut lysnetledningen (b) til lysnetadapteren.
  3. Slut lysnetledningen til en strømtilslutning i nærheden (100 V AC – 240 V AC, 50/60 Hz).
    image
    1. Lysnetadapter
    2. Lysnetledning

Tilslut til en strømtilslutning (ekstraudstyr)

Slut printeren til din bils 12 V jævnstrøms- tilslutning (cigarettænder el.lign.) for at oplade det genopladelige Li-ion-batteri.
image
  • Biladapteren er ekstraudstyr.
  • Den spænding, der leveres af en bil, kan svinge, og udskrivningshastigheden kan variere.
  • Biladapterens stik er ikke kompatibelt med andre strømtilslutning, der ikke er af 12 V cigarettænder-typen.
  1. Slut biladapteren til bilens 12 V jævnstrøms- strømtilslutning.
  2. Tilslut biladapteren (a) til printeren.
    image
    1. Biladapter

Slut til en strømtilslutning ved hjælp af lysnetadapter til USB Type-C (ekstraudstyr)

Slut printeren til en nærliggende stikkontakt for at oplade det genopladelige Li-ion-batteri ved hjælp af lysnetadapteren til USB Type-C. Når du køber printeren, skal du købe den korrekte lysnetadapter til USB Type-C og lysnetledning til det land/område, hvor printeren skal bruges.
image
  • Lysnetadapteren til USB Type-C og lysnetledningen er ekstraudstyr.
  • Lysnetadapter til USB Type-C er kun til opladning. Hvis det genopladelige Li-ion-batteri ikke er installeret, kan printeren ikke forsynes med strøm.
  1. Slut lysnetadapteren til USB Type-C (a) til printeren.
  2. Slut lysnetledningen (b) til lysnetadapteren til USB Type-C.
  3. Slut lysnetledningen til en strømtilslutning i nærheden (100 V AC – 240 V AC, 50/60 Hz).
    image
    1. Lysnetadapter til USB Type-C
    2. Lysnetledning