Hjem > Opsætning af din printer > Sådan tænder eller slukker du for printeren

Sådan tænder eller slukker du for printeren

Tænd for printeren

1. Brug et fuldt opladet batteri, eller tilslut printeren til et AC- eller DC- strømtilslutning for at tænde for printeren.
  2. Tryk på Tænd/sluk-knappen og hold den nede image (a).
    Power-Indikatoren (b) lyser grønt image (hvis printeren er tilsluttet et AC- eller DC -strømtilslutning) eller orange image (hvis du bruger det genopladelige Li-ion-batteri).
    PJ-822/PJ-823

image

PJ-862/PJ-863/PJ-883

image

1. image Tænd/sluk-knap
    2. Power-indikator

Sluk printeren

• Tryk på Tænd/sluk-knappen image indtil Tænd/sluk- og Status-indikatorerne lyser orange image, og alle LED’er går ud.
    BEMÆRK
    Når du slukker for printeren, må du IKKE fjerne batteriet eller afbryde lysnetadapteren eller biladapteren, før Tænd/sluk- og status-indikatorerne slukker.