Hem > Bilaga > Automatisk mediekonfiguration > Översikt över automatisk mediekonfiguration

Översikt över automatisk mediekonfiguration

Med automatisk mediekonfiguration identifierar skrivaren papperets egenskaper automatiskt och väljer rätt inställningar för pappersstorlek.

Modell
Automatisk identifiering
TD-4210D/TD-4410D
  • Papperstyp
  • Längd
  • Etikettavstånd
  • Märkesbredd
  • Detekteringskänslighet för luckor/svarta märken
TD-4420DN/TD-4520DN
  • Papperstyp
  • Bredd
  • Längd
  • Etikettavstånd
  • Märkesbredd
  • Detekteringskänslighet för luckor/svarta märken

Arbetsflöde för automatisk mediekonfiguration

Efter att automatisk mediekonfiguration har startats matar skrivaren papperet för att identifiera dess egenskaper. Inställningen för kontinuerlig matning används som standard om inte:

• Sensorn för transmissiv/lucka identifierar en stansad etikett.
  • Sensorn för reflektiv/svart identifierar markerad media. *1
image
  • Om papperet tar slut under automatisk mediekonfiguration kan skrivaren inte identifiera medietypen och ett felmeddelande visas.
  • Om papperets bredd inte har justerats på rätt sätt går det inte att kalibrera.
  • Beroende på papperets form och material så är det inte säkert att det går att identifiera det.
  • (TD-4210D/TD-4410D)

Den pappersbredd som använts tidigare anges.

• (TD-4420DN/TD-4520DN)

Pappersbredden hämtas genom att 2,0 mm dras bort från den identifierade bredden till vänster och höger.

*1
Papperet kan behöva matas igen beroende på hur resultatet blir.