Hem > Bilaga > Automatisk mediekonfiguration > Använd funktionen Automatisk mediekonfiguration

Använd funktionen Automatisk mediekonfiguration

Kalibrera medieinformation med skrivarknapparna

• Håll image intryckt i fem sekunder.
    När kalibreringen är klar är den avkända pappersinformationen inställd på skrivaren.

Kalibrera medieinformation med Verktyg för skrivarinställning

1. Anslut skrivaren som ska konfigureras till datorn.
  2. Starta Verktyget för skrivarinställning.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klicka på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klicka på ikonen Printer Setting Tool på skärmen Appar.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klicka på Start>Alla program>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

3. Klicka på Inställning av pappersformat.
  4. Klicka på Redigera eller Ny.
  5. (TD-4210D/TD-4410D) Klicka på Automatisk mediekonfiguration.
    När kalibreringen är klar är den avkända pappersinformationen inställd på skrivaren.
  6. (TD-4420DN/TD-4520DN) Klicka på rullgardinsmenyn Automatisk mediekonfiguration och välj sedan alternativet Automatisk mediekonfiguration eller Hämta endast bredd (ingen matning).
    Avkänningsresultaten visas.
  7. Klicka på Importera för att tillämpa resultaten på inställningarna för pappersformat.