Hem > Felsökning > Återställa skrivaren

Återställa skrivaren

Om du vill ta bort alla sparade etikettfiler eller om skrivaren inte fungerar som den ska kan du återställa skrivarens interna minne.

Återställ alla inställningar till fabriksinställningar med skrivarknapparna

1. Stäng av skrivaren.
  2. Tryck och håll ned image och image i ungefär tre sekunder.
    Alla lampor blinkar rött.
  3. Fortsätt hålla ned image.
    • (TD-4420DN/TD-4520DN) Tryck på image en gång för att återställa nätverksinställningarna.

Strömindikatorn lyser rött.

• (TD-4420DN/TD-4520DN) Tryck på image två gånger för att återställa överförda data och enhetsinställningar.

Rullens LED lyser rött.

• Tryck på image tre gånger för att återställa alla inställningar och enhetsinställningar till fabriksinställningar.

Statusindikatorn lyser rött.

4. Släpp image.
    Alla lampor blinkar rött fyra gånger och sedan lyser de rött.

Återställa data med Verktyg för skrivarinställning

Med Verktyg för skrivarinställning på datorn kan du göra följande på skrivaren:

• Ta bort mallar och databaser
  • (TD-4420DN/TD-4520DN) Återställ kommunikationsinställningar
  • Återställa skrivarinställningar till fabriksinställningar