Hem > Felsökning > Versionsinformation

Versionsinformation

Problem Lösning
Jag kan inte versionsnumret för firmware för skrivaren. Du kan bekräfta versionsnumret för firmware genom att skriva ut skrivarinställningsrapporten. Mer information imageimage Närliggande information
Jag vill kontrollera att jag använder den senaste programvaruversionen.

Med P-touch Update Software kan du se om du har den senaste versionen. Mer information om P-touch Update Software imageimage Närliggande information