Hjem > Tillegg > Brother-numre

Brother-numre

VIKTIG

For teknisk hjelp, kontakt Brother kundeservice.

Kundeservice

www.brother.com finner du kontaktinformasjon for ditt lokale Brother-kontor.

Adresser til servicesentre

For servicesentre i Europa, kontakt ditt lokale Brother-kontor. Gå til www.brother.com for å finne kontaktinformasjonen.

Internett-adresser
Globalt webområde for Brother: www.brother.com
For vanlige spørsmål, produktstøtte, tekniske spørsmål, driveroppdateringer og verktøy:
support.brother.com

Vanlige spørsmål

For mer informasjon om Brother-maskinen, besøk nettstedet for Brothers kundestøtte på support.brother.com. For mer hjelp og tips, gå til modellens side for Vanlige spørsmål og feilsøking; for nyeste skriverdrivere og programvare, gå til modellens Nedlastinger-side.