Hjem > Tillegg > Alternativer > Endre alternativer for kutting

Endre alternativer for kutting

I alternativene for kutting kan du angi hvordan etikettene skal mates og kuttes. Dersom du ikke bruker P-touch Editor, kan du endre alternativene for kutting i egenskapene for skriverdriveren.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Innstillinger>Enheter>Skrivere og skannere. Klikk på den skriveren du vil sette opp, og klikk deretter på Åpne kø. Klikk på Skriver>Utskriftsinnstillinger.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på Kontrollpanel i Appar-skjermbildet. Klikk på Maskinvare og lyd>Enheter og skrivere. Høyreklikk på den skriveren du vil sette opp, og klikk deretter på Utskriftsinnstillinger-menyen.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Enheter og skrivere. Høyreklikk på den skriveren du vil sette opp, og klikk deretter på Utskriftsinnstillinger-menyen.

2. Velg Kutt ved-avkrysningsboksen, og velg deretter hvor det skal kuttes når flere etiketter skrives ut.
  3. Velg Kutt til slutt-avkrysningsboksen.
  4. Klikk på OK.

Alternativer for kutting av etiketter

Autokutt (kutt hver etikett) Kutt til slutt Bilde
Av
image
Av Av
image
På eller av