Hjem > Tillegg > Alternativer > Endre alternativer for etikettfjerner

Endre alternativer for etikettfjerner

Angi alternativet for etikettfjerneren i skriverdriveren etter at du har festet etikettfjerneren.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Innstillinger>Enheter>Skrivere og skannere. Klikk på den skriveren du vil sette opp, og klikk deretter på Åpne kø. Klikk på Skriver>Utskriftsinnstillinger.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på Kontrollpanel i Appar-skjermbildet. Klikk på Maskinvare og lyd>Enheter og skrivere. Høyreklikk på den skriveren du vil sette opp, og klikk deretter på Utskriftsinnstillinger-menyen.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Enheter og skrivere. Høyreklikk på den skriveren du vil sette opp, og klikk deretter på Utskriftsinnstillinger-menyen.

2. Velg Bruk fjernefunksjonen-avkrysningsboksen.
  3. Klikk på OK.