Hjem > Skriverinnstillinger > Endre skriverinnstillinger ved bruk av webbasert administrasjon

Endre skriverinnstillinger ved bruk av webbasert administrasjon

Beslektede modeller :TD‑4420DN / TD‑4520DN
Du kan bruke en vanlig webleser til å endre innstillinger for utskriftsserveren ved bruk av Hyper Text Transfer Protocol (HTTP) eller Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer (HTTPS).

Når du bruker webbasert administrasjon, er følgende operasjoner tilgjengelige:

• vise statusinformasjon om skriveren
  • endre nettverksinnstillinger, slik som TCP/IP-informasjon
  • vise informasjon om programvareversjon for skriveren og utskriftsserveren
  • endre konfigurasjondetaljer for nettverk og skriver
image
  • Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11/ Microsoft Edge for Windows. Kontroller at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i webleseren du bruker.
  • Standardpassordet for pålogging til å administrere skriverinnstillinger er initpass. Vi anbefaler at du endrer det for å beskytte skriveren mot uautorisert tilgang.

For å bruke webbasert administrasjon må nettverket ditt bruke TCP/IP, og skriveren og datamaskinen må ha en gyldig IP-adresse.

1. Start webleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" på webleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er maskinens IP-adresse).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

image
    Hvis du bruker et Domain Name System eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, for eksempel "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.
    • Eksempel:

https://DeltSkriver

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

• Eksempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Dersom maskinen ber om et passord, skriver du det inn og klikker deretter på image.
  4. Endre innstillingene for utskriftsserveren.

Hver gang du åpner webbasert administrasjon, skriver du passordet inn i Login (Pålogging)-feltet og klikker deretter på image. Når du har konfigurert innstillingene, logger du ut ved å klikke på image.