Hjem > Skriverinnstillinger > Bruke innstillingsendringer på flere skrivere (Windows)

Bruke innstillingsendringer på flere skrivere (Windows)

Kommunikasjonsinnstillinger (TD-4420DN/TD-4520DN)

1. Etter at du har brukt innstillingene på den første skriveren, kobler du skriveren fra datamaskinen og kobler den andre skriveren til datamaskinen.
  2. Velg den nylig tilkoblede skriveren fra Skriver-rullegardinlisten.
    Dersom Oppdager automatisk den tilkoblede skriveren, og henter de gjeldende innstillingene-avkrysningsboksen i Innstillinger for alternativer-dialogboksen er valgt, velges den USB-tilkoblede skriveren automatisk.
  3. Klikk på Bruk.
    De samme innstillingene som ble tatt i bruk på den første skriveren blir tatt i bruk på den andre skriveren.
  4. Gjenta disse trinnene for alle skrivere du ønsker å endre innstillingene på.
image
  • Hvis IP-adressen er satt til STATIC, endres skriverens IP-adresse til den samme adressen som den første skriveren. Endre IP-adressen ved behov.
  • For å lagre gjeldende innstillinger i en fil klikker du på Fil>Eksporter. De samme innstillingene kan brukes på en annen skriver ved å klikke på Fil>Importer og deretter velge den eksporterte innstillingsfilen.

Enhetsinnstillinger

1. Etter at du har brukt innstillingene på den første skriveren, kobler du den fra datamaskinen, og kobler deretter til den andre skriveren.
  2. Velg den nylig tilkoblede skriveren fra Skriver-rullegardinlisten.
  3. Klikk på Bruk. De samme innstillingene som ble tatt i bruk på den første skriveren blir tatt i bruk på den andre skriveren.
  4. Gjenta disse trinnene for alle skrivere du ønsker å endre innstillingene på.
image
For å lagre gjeldende innstillinger i en fil klikker du på Fil>Eksporter. De samme innstillingene kan brukes på en annen skriver ved å klikke på Fil>Importer og deretter velge den eksporterte innstillingsfilen.