Hjem > Skriverinnstillinger > Endre skriverinnstillinger ved bruk av webbasert administrasjon > Angi eller endre et påloggingspassord for webbasert administrasjon

Angi eller endre et påloggingspassord for webbasert administrasjon

Beslektede modeller :TD‑4420DN / TD‑4520DN
Vi anbefaler å endre standardpåloggingspassordet for å forhindre uautorisert tilgang til webbasert administrasjon.
  1. Start webleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" på webleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er maskinens IP-adresse).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

image
    Hvis du bruker et Domain Name System eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, for eksempel "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.
    • Eksempel:

https://DeltSkriver

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

• Eksempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Gjør ett av følgende:
    • Dersom du har angitt ditt eget passord tidligere, skriver du det inn og klikker på image.
    • Dersom du ikke har angitt ditt eget passord tidligere, skriver du inn initpass og klikker deretter på image.
  4. Klikk på Administrator-fanen.
  5. Skriv passordet du vil bruke, i Enter New Password (Skriv inn nytt passord)-feltet (opptil 32 tegn).
  6. Skriv passordet på nytt, i Confirm New Password (Bekreft nytt passord)-feltet.
  7. Klikk på Submit (Send).