Hjem > Skriverinnstillinger > Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows)

Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows)

• Sørg for at nettadapteren er koblet til skriveren og at nettstrømledningen er koblet til et strømuttak.
  • Kontroller at skriverdriveren er riktig installert og at du kan skrive ut.
  • Koble skriveren til en datamaskin med en USB-kabel.
image
  • Når installasjonsprogrammet brukes, installeres Verktøy for skriverinnstillinger i tillegg til skriverdriveren og annen programvare.
  • Printer Setting Tool (Verktøy for skriverinnstillinger) er bare tilgjengelig med kompatible Brother-skrivere.
  1. Koble skriveren til datamaskinen for konfigurering.
  2. Start Verktøy for skriverinnstillinger.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Klikk på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på Printer Setting Tool-ikonet på Appar-skjermbildet.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Klikk på Start>Alle programmer>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

Hovedvinduet vises.

image
    1. Skriver
      Viser en liste over tilkoblede skrivere.
    2. Kommunikasjonsinnstillinger (TD-4420DN/TD-4520DN)

(TD-4420DN/TD-4520DN) Angir kommunikasjonsinnstillinger for kablet LAN.

3. Enhetsinnstillinger
      Spesifiserer enhetsinnstillinger. For eksempel strøminnstillinger.
    4. P-touch Template-innstillinger

Angir innstillinger for P-touch Template.

For mer informasjon imageimage P-touch mal manual/kommando referanse (Kun engelsk). Du kan laste ned den nyeste versjonen fra nettstedet for Brother kundestøtte på support.brother.com/manuals.

5. Oppsett av papirstørrelse
      Legg til mediuminformasjon og innstillinger i skriverdriveren for å bruke størrelser som ikke er oppført på Papirstørrelse-listen i skriverdriveren.
      MERK
      For å åpne Oppsett av papirstørrelse må du være pålogget med administratorrettigheter.
    6. Avslutt
      Lukker vinduet.
  3. Pass på at skriveren du vil konfigurere vises ved siden av Skriver.

Hvis en annen skriver vises, velger du ønsket skriver fra rullegardinlisten.

4. Velg innstillingene du vil endre, og angi eller endre deretter innstillingene i dialogboksen.
  5. Klikk på Bruk for å bruke innstillingene på skriveren.
  6. Klikk på Avslutt i hovedvinduet for å fullføre angivelse av innstillinger.

image
Printer Setting Tool (Verktøy for skriverinnstillinger) kan bare brukes til å konfigurere skriveren når den er inaktiv. Det kan oppstå feil på skriveren hvis du prøver å konfigurere den mens den behandler eller skriver ut en utskriftsjobb.