Hjem > Skriverinnstillinger > Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows) > Oppsett av papirstørrelse i Verktøy for skriverinnstillinger (Windows)

Oppsett av papirstørrelse i Verktøy for skriverinnstillinger (Windows)

Bruk oppsettet av papirstørrelse i Verktøy for skriverinnstillinger for å legge til papirstørrelser som ikke er tilgjengelig i Papirstørrelse-listen til skriverdriveren.

Før du skriver ut med en annen papirstørrelse enn de som er tilgjengelige, må du registrere den nye papirstørrelsen ved å sende den til skriveren.

Utskrift med en papirstørrelse som ikke er registrert med skriveren, kan føre til avvikende utskriftsresultater.

image
  1. Gjeldende innstillinger
    Viser gjeldende innstillinger for det valgte papirformatet.
  2. Ny
    Klikk på denne knappen for å vise Ny-dialogboksen og registrere en ny papirstørrelse.
    MERK
    Ikke registrer en papirstørrelse som allerede er registrert, for å unngå avvikende utskriftsresultater. For å bruke papir av samme størrelse som det som er registrert i øyeblikket velger du ønsket størrelse fra Gjeldende registrerte papirstørrelser-listen i Oppsett av papirstørrelse-dialogboksen, og endrer og overskriver deretter innstillingene i Rediger-dialogboksen.
  3. Rediger
    Redigerer innstillingene for det valgte papirformatet.

Klikk på Overskriv for å lagre det valgte papirformatet med nye innstillinger. Hvis du vil legge til et papirformat med de nye innstillingene, endrer du navnet i Navn på papirstørrelse-boksen og klikker på Legg til.

4. Slett
    Sletter det valgte papirformatet. Et slettet papirformat kan ikke gjenopprettes.
  5. Importer
    Leser tekstfilen som inneholder papirformatinnstillingene og bruker den til å erstatte innholdet i Gjeldende registrerte papirstørrelser-listen.
    MERK
    Når listen er importert, vil hele innholdet i Gjeldende registrerte papirstørrelser-listen bli byttet ut med de importerte papirformatene.
  6. Eksporter
    Eksporterer papirformatene i Gjeldende registrerte papirstørrelser-listen til en fil. De eksporterte formatene kan deretter distribueres til andre PC-er.
  7. Avslutt
    Lukker Oppsett av papirstørrelse-vinduet og returnerer til hovedvinduet til Verktøy for skriverinnstillinger.
  8. Alternativ
    Klikk på image og velg en operasjon.

Klikk på Registrer papirstørrelsen på skriveren for å registrere innstillingene for det valgte papirformatet i skriveren.

Klikk på Lagre i kommandofil for å eksportere papirinnstillingene som en kommandofil. (Filtypen er BIN.)

MERK
Når du har registrert papirformatet på skriveren og klikket på Avslutt, vises Oppsett av papirstørrelse-dialogboksen med den tilføyde papirstørrelsen på Gjeldende registrerte papirstørrelser-listen. Hvis programvaren kjører, må du avslutte den og starte den på nytt for at det nye papirformatet skal vises på listen.
image
  • Hvis følgende funksjoner brukes, kan du raskt bruke innstillingene for dem på skriveren:
    • Masselagringsfunksjon
  • Disse kommandoene er kun beregnet for å brukes til å bruke innstillinger på en skriver. Disse kommandoene kan ikke importeres til oppsettet av papirstørrelse.

Ny-dialogboks

image
  1. Navn på papirstørrelse
    Skriv inn navnet på papirformatet som skal legges til.
  2. Automatisk mediakonfigurasjon
    Henter og viser informasjonen om papiret i skriveren. For mer informasjon imageimage Beslektet informasjon
    image
    Sett skriveren til inaktiv når du bruker dette alternativet. Det kan oppstå feil på skriveren hvis du prøver å konfigurere den mens den behandler eller skriver ut en utskriftsjobb.
  3. Papirtyper
    Velg papirtypen.
  4. Detaljerte innstillinger
    Angi detaljene for papirformatet som skal legges til.
  5. Avanserte utskriftsjusteringer
    Klikk på denne knappen for å vise Avanserte utskriftsjusteringer-dialogboksen og foreta avanserte utskriftsjusteringer for hvert papirformat.
  6. Avbryt
    Avbryter innstillingene og lukker dialogboksen. Innstillingene vil fortsatt være uendret.
  7. Legg til
    Klikk på denne knappen for å legge til papirformatet og bruke innstillingene.

Avanserte utskriftsjusteringer-dialogboks

image
  1. Justering av referansepunkt for utskrift
    Juster posisjonen til referansepunktet (utgangspunkt for utskrift). Dette korrigerer feiljusterte utskrifter som skyldes avvik mellom skrivermodeller eller fra de faste margene i enkelte programvarer.
  2. Rive posisjons justering
    Juster kutteposisjonen når papiret kuttes ved hjelp av avrivingskanten.
  3. Energinivå
    Juster mengden med varme (energi) fra skrivehodet, for eksempel med spesialpapir.
    image
    Det kan være kontrastvariasjoner i skriveresultatet på grunn av driftsmiljøet og mediene som brukes. Endre innstillingene etter behov.
  4. Mediesensor (overføring/mellomrom)
    Justerer presisjonen som sensoren for overføring/mellomrom bruker under oppdaging av mellomrom (avstand) for utstansede etiketter med, samt for mengden lys som slippes ut av sensoren.

Innstillinger kan angis når Papirtyper er angitt til Etikett.

image
    Innstillingene for Mediesensor (overføring/mellomrom) i dialogboksen Enhetsinnstillinger kan ha innvirkning på deteksjonen og kalibreringsresultatene. Sørg for at du angir korrekte verdier.

Eksempel på innstillinger:

Innstilling EX1 Innstilling EX2
    Enhetsinnstillinger +2 -2
    Oppsett av papirstørrelse +2 +2
    Faktisk effekt 4 0

5. Mediesensor (reflekterende/stripe)
    Juster presisjonen som reflekterende/svartmerke-sensoren oppdager svarte merker med, og mengden lys som slippes ut av sensoren.

Innstillinger kan angis når Papirtyper er angitt til Materiale med markeringer.

image
    Innstillingene for Mediesensor (reflekterende/stripe) i dialogboksen Enhetsinnstillinger kan ha innvirkning på deteksjonen og kalibreringsresultatene. Sørg for at du angir korrekte verdier.

Eksempel på innstillinger:

Innstilling EX1 Innstilling EX2
    Enhetsinnstillinger +2 -2
    Oppsett av papirstørrelse +2 +2
    Faktisk effekt 4 0

6. Avbryt
    Avbryter innstillingene og lukker dialogboksen. Innstillingene vil fortsatt være uendret.
  7. OK
    Lagrer innstillingene og returnerer til forrige dialogboks.