Tulostinasetustyökalun laiteasetukset (Windows)

Käytä Tulostinasetustyökalun Laiteasetukset-kohtaa tulostimen asetusten määrittämiseen tai muuttamiseen, kun tulostin ja tietokone yhdistetään USB-kaapelilla. Yhden tulostimen laiteasetusten muuttamisen lisäksi voit ottaa samat asetukset käyttöön useissa tulostimissa. Kun tulostetaan tietokonesovelluksesta, tulostinohjaimesta voidaan määrittää eri tulostusasetuksia. Tulostinasetustyökalun Laiteasetukset-työkalun avulla voidaan kuitenkin määrittää lisäasetuksia. Kun avaat Laiteasetukset-ikkunan, tulostimen nykyiset asetukset noudetaan ja näytetään. Jos nykyisiä asetuksia ei voi noutaa, näytetään aiemmat asetukset. Jos nykyisiä asetuksia ei voi noutaa eikä aiempia asetuksia oltu määritetty, laitteen tehdasasetukset näytetään.

Asetukset-valintaikkuna

image
  1. Valikkorivi
    Tarjoaa pääsyn erilaisiin komentoihin, jotka on ryhmitelty kunkin valikko-otsikon alle (valikot Tiedosto, Ylläpito ja Tieto_ja...) niiden toimintojen mukaan.
  2. Nykyiset asetukset
    Noutaa asetukset yhdistettynä olevasta tulostimesta ja näyttää ne valintaikkunassa. Myös kuvakkeen image sisältävien välilehtien parametrien asetukset voidaan noutaa.
  3. Poista nämä asetukset käytöstä
    Kun tämä valintaruutu on valittuna, image tulee näkyviin välilehteen eikä asetuksia enää voi määrittää tai muuttaa. Sellaisen välilehden asetuksia, jossa näkyy image, asetuksia ei oteta käyttöön tulostimessa, vaikka Käytä-vaihtoehto valittaisiin. Lisäksi välilehden asetuksia ei tallenneta tai viedä, kun käytät komentoa Tallenna komentotiedostoon tai Vie.
  4. Parametrit
    Näyttää nykyiset asetukset.
  5. Lopeta
    Sulkee Laiteasetukset-ikkunan ja palauttaa Tulostinasetustyökalun pääikkunaan.
  6. Käytä
    Ottaa asetukset käyttöön tulostimessa. Jos haluat tallentaa määritetyt asetukset komentotiedostoon, valitse avattavasta luettelosta Tallenna komentotiedostoon.

Tallennettua komentotiedostoa voi käyttää massamuistitilassa asetusten ottamiseksi käyttöön tulostimessa.

7. Asetusvälilehdet
    Sisältävät asetukset, jotka voi määrittää tai joita voi muuttaa.
    image
    Jos välilehdessä näkyy image, asetuksia ei voi muuttaa. Lisäksi välilehden asetuksia ei oteta käyttöön tulostimeen, vaikka valitsisit Käytä. Välilehden asetuksia ei tallenneta tai viedä, kun käytät komentoa Tallenna komentotiedostoon tai Vie.
  8. Tulost.
    Valitse tulostin, jonka asetuksia muutetaan.

Valikkorivi

Tiedosto-valikon vaihtoehdot

• Ota asetukset käyttöön tulostimelle

Ottaa asetukset käyttöön tulostimessa.

• Tarkista asetukset

Näyttää nykyiset asetukset.

• Tallenna asetukset komentotiedostoon

Tallentaa määritetyt asetukset komentotiedostoon.

• Tuo

Tuo viedyn tiedoston.

• Vie

Tallentaa nykyiset asetukset tiedostoon.

• Lopeta

Sulkee Laiteasetukset-ikkunan ja palauttaa Tulostinasetustyökalun pääikkunaan.

Ylläpito-valikon vaihtoehdot

image
Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan oikeudet tietokoneeseen tai tulostimeen, jotta jotkin kohteet voidaan näyttää. Tarkista, onko sinulla järjestelmänvalvojan oikeudet tulostimeen, valitsemalla Tulostimen ominaisuudet -valikko ja valitsemalla Suojaus-välilehti.
  • Tallenna tulostusloki tiedostoon

Tallentaa tulostuslokin tiedostoon CSV-muodossa.

• Tulostusyksikköasetukset

Tulostaa raportin, joka sisältää nykyisen laiteohjelmiston version ja laiteasetustiedot.

image
    Kun tulostat tämän raportin, suosittelemme, että käytät vähintään 62 mm:n levyistä RD-rullaa.

• Tarkista tulostuspään tila

Tarkistaa, ettei tulostuspäässä ole ongelmia.

• Palauta tehtaan oletusasetuksiksi

(TD-4210D/TD-4410D) Palauttaa kaikki asetukset tehdasasetuksiin, mukaan lukien laiteasetukset ja siirretyt tiedot.

(TD-4420DN/TD-4520DN) Palauttaa kaikki asetukset tehdasasetuksiin, mukaan lukien laiteasetukset, siirretyt tiedot ja verkko-asetukset.

• Nollaa vain laiteasetukset

Palauttaa tehdasasetuksiin asetukset, jotka voidaan määrittää laiteasetuksissa.

• Poista malli ja tietokanta

Poistaa tulostimeen tallennetut mallit ja tietokannat.

• Poista tulostusloki

Poistaa tulostimeen tallennetun tulostuslokin.

• Asetukset

Jos Älä näytä virhesanomaa, jos nykyisiä asetuksia ei voi noutaa käynnistyksen yhteydessä -valintaruutu valitaan, sanomaa ei näytetä seuraavalla kerralla.

Perusasetukset-välilehti

• Automaattinen virran kytkentä

Määrittää, kytketäänkö tulostimeen virta automaattisesti, kun virtajohto kytketään pistorasiaan.

• Automaattinen lepotila

Määrittää ajan, joka kuluu, ennen kuin tulostin siirtyy automaattisesti lepotilaan.

image
    • Tulostin siirtyy lepotilaan automaattisesti, kun määritetty aika kuluu ja seuraavat ehdot toteutuvat:
      • Tulostin ei vastaanota tietoja.
      • Lähiverkkokaapeli ei ole yhdistettynä. (TD-4420DN/TD-4520DN)
      • Valmiustilassa.
      • Kun tietoliikennettä sarjaportin kautta ei ole.
    • Lepotila peruutetaan, kun seuraavia toimintoja suoritetaan:
      • Mitä tahansa tulostimen painiketta painetaan.
      • Rullalokeron kansi avataan tai suljetaan.
      • Tulostin vastaanottaa tietoja. (ei sarjaportin kautta)
      • USB-kaapeli irrotetaan ja yhdistetään sitten uudelleen.
  • Automaattinen virrankatkaisu

Määrittää, miten pitkään kuluu, ennen kuin tulostimen virta katkaistaan automaattisesti laitteen ollessa kytkettynä pistorasiaan.

image
    • Tulostin siirtyy virrankatkaisutilaan automaattisesti, kun määritetty aika kuluu ja seuraavat ehdot toteutuvat:
      • Tulostin ei vastaanota tietoja.
      • Lähiverkkokaapeli ei ole yhdistettynä. (TD-4420DN/TD-4520DN)
      • Valmiustilassa.
      • Kun tietoliikennettä sarjaportin kautta ei ole.
    • Virrankatkaisutila peruutetaan, kun seuraavia toimintoja suoritetaan:
      • Mitä tahansa tulostimen painiketta painetaan.
      • Rullalokeron kansi avataan tai suljetaan.
      • Tulostin vastaanottaa tietoja. (ei sarjaportin kautta)
      • USB-kaapeli irrotetaan ja yhdistetään sitten uudelleen.
  • Tekstin suunta

Valitsee tulostussuunnan.

• Tulostusnopeus

Valitsee tulostimen tulostusnopeuden.

• Tulostustiheys

Säätää tulostuksen tulostustiheyttä eli tummuutta.

• Tasaa paperin etureuna, kun kansi on suljettu

Valitsee, syötetäänkö paperi automaattisesti, kun kansi on suljettuna.

• Ulostul. sij.

Valitsee tulostusmateriaalin tulostussijainnin.

• Automaattinen leikkaus

Asettaa leikkausmenetelmän, kun tulostat useita tarroja.

• Automaattinen nopeus

Säätää automaattisesti tulostusnopeutta ja tulostaa parhaalla mahdollisella tulostustiheydellä eli tummuudella.

Lisäasetukset-välilehti

• Syöttönäppäimen toiminta

Valitsee toiminnon, joka suoritetaan, kun image-painiketta painetaan. Jos Ohjelman asetukset on valittuna, valitse Tiedosto ja valitse komentotiedosto.

• Toimintonäppäimen toiminta

Valitsee toiminnon, joka suoritetaan, kun image-painiketta painetaan. Jos Ohjelman asetukset on valittuna, valitse Tiedosto ja valitse komentotiedosto.

Jos leikkuri on kiinnitettynä, manuaalinen leikkaus voidaan määrittää käyttämällä toimintonäppäintä.

• Tulosta tietoraportti

Valitsee tiedot, jotka haluat sisällyttää tulostimen tietoraporttiin.

• JPEG-tulostusasetus

Valitsee kuvankäsittelytavan tulostettaessa JPEG-kuvia.

• Sarjoitustila

Määrittää tulostettujen tarrojen sarjoittamisen (numeroinnin) menetelmän.

• Tallenna tulostimen tulostusloki

Valitsee, tallennetaanko tulostimen tulostusloki. Jos Poista käytöstä on valittuna, Tallenna tulostusloki tiedostoon -asetusta ei voi ottaa käyttöön.

• Tulostustiedot tulostuksen jälkeen

Määrittää, poistetaanko tulostustiedot tulostuksen jälkeen.

Tulostuskohta/anturit-välilehti

Jos RD-rullia käytetään, antureita ei tarvitse säätää.

• Tulostuksen alkukohta

Säätää viitepisteen (tulostuksen alkukohdan) sijaintia. Tämä korjaa tulostinmallien eroista tai joidenkin ohjelmien kiinteistä marginaaleista aiheutuvat virheellisesti sijoitetut tulosteet.

Viitepistettä ei voi säätää rasteritulostukselle.

• Repäisykohta

Säätää katkaisupalkin repäisypaikkaa paperitulostusmateriaalin mukaan.

• Tulostusmateriaalianturi (lähetys/väli)
    • Havaitsemisen herkkyys

Säätää muotoon leikattujen tarrojen välistyksen tunnistuksen herkkyyttä.

• Luminesenssin säätö

Säätää valosäteily-/välistysanturin lähettämän valon määrää.

• Tulostusmateriaalianturi (heijastava/palkki)
    • Merkin havaitsemisen herkkyys

Säätää mustien merkkien tunnistamisen herkkyyttä.

• Luminesenssin säätö

Säätää heijastus- / mustien merkkien anturin lähettämän valon määrää.

• Tulostusmateriaalianturi (irrottaja)

Määrittää asetukset, kun tarrankuorijaa (lisävaruste) käytetään.

• Havaitsemisen herkkyys

Säätää sen anturin tarkkuutta, joka tunnistaa, onko tarra kuorittu.

Hallinta-aset.-välilehti

image
Jos haluat näyttää tämän välilehden, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan oikeudet tietokoneeseen tai tulostimeen. Tarkista, onko sinulla järjestelmänvalvojan oikeudet tulostimeen, valitsemalla Tulostimen ominaisuudet -valikko ja valitsemalla Suojaus-välilehti.
  • Komentotila

Valitsee komentotilatyypin.

• Tulostuspään tarkistus, kun virta kytketään

Asettaa, tarkistetaanko tulostuspään tila, kun kytket virran tulostimeen.