Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen Tulostinasetustyökalun avulla (Windows)

Tulostimen asetusten muuttaminen Tulostinasetustyökalun avulla (Windows)

• Varmista, että verkkolaite on yhdistetty tulostimeen ja että virtajohto on kytketty pistorasiaan.
  • Varmista, että tulostinohjain on asennettu oikein ja että pystyt tulostamaan.
  • Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
image
  • Tulostinasetustyökalu asennetaan tulostinohjaimen ja muun ohjelmiston lisäksi käytettäessä asennusohjelmaa.
  • Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu) on käytettävissä vain yhteensopivien Brother-tulostinten kanssa.
  1. Yhdistä määritettävä tulostin tietokoneeseen.
  2. Käynnistä Tulostinasetustyökalu.
    • Windows 10 / Windows Server 2016:

Valitse Aloita>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Napsauta Printer Setting Tool -kuvaketta Sovellukset-näytössä.

• Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:

Valitse Käynnistä>Kaikki ohjelmat>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

Pääikkuna tulee näyttöön.

image
    1. Tulostin
      Yhdistettyjen tulostinten luettelo näkyy tässä.
    2. Tietoliikenneasetukset (TD-4420DN/TD-4520DN)

(TD-4420DN/TD-4520DN) Määrittää kiinteän lähiverkon tietoliikenneasetukset.

3. Laiteasetukset
      Määrittää laiteasetukset. Esimerkkinä tästä on virran asetukset.
    4. P-touch Template -asetukset

Määrittää P-touch Template -asetukset.

Lisätietoja imageimage P-touch tarrapohjaopas / Ohjauskoodiopas (P-touch Templaten käyttöopas/komento-opas) -oppaasta (vain englanniksi). Voit ladata uusimman version Brother-tukisivustosta osoitteesta support.brother.com/manuals.

5. Paperikoon määritys
      Jos haluat käyttää kokoja, joita ei ole tulostinohjaimen Paperikoko-luettelossa, sinun täytyy lisätä tulostusmateriaalitiedot ja -asetukset tulostinohjaimeen.
      HUOMAUTUS
      Jos haluat avata Paperikoon määritys -kohdan, sinun on oltava kirjautuneena järjestelmänvalvojan oikeuksin.
    6. Lopeta
      Sulkee ikkunan.
  3. Tarkista, että määritettävä tulostin näkyy Tulostin-kohdan vieressä.

Jos siinä näkyy eri tulostin, valitse haluamasi tulostin avattavasta luettelosta.

4. Valitse asetukset, joita haluat muuttaa, ja määritä sen jälkeen asetukset tai muuta niitä valintaikkunassa.
  5. Ota asetukset käyttöön tulostimeen valitsemalla Käytä.
  6. Viimeistele asetusten määrittäminen valitsemalla pääikkunassa Lopeta.

image
Käytä Tulostinasetustyökalua tulostimen määrittämiseen vain silloin, kun tulostin on odotustilassa. Tulostin saattaa toimia virheellisesti, jos yrität määrittää sen asetukset, kun se käsittelee tai tulostaa tulostustyötä.