Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen Tulostinasetustyökalun avulla (Windows) > Tulostinasetustyökalun paperikoon määritys (Windows)

Tulostinasetustyökalun paperikoon määritys (Windows)

Lisää Tulostinasetustyökalun paperikoon määrityksen avulla paperikokoja, jotka eivät ole käytettävissä tulostinohjaimen Paperikoko-luettelossa.

Ennen kuin tulostat käyttäen paperikokoa, joka on muu kuin jokin käytettävissä olevista, sinun on rekisteröitävä uusi paperikoko lähettämällä se tulostimeen.

Jos tulostetaan käyttäen paperikokoa, jota ei ole rekisteröity tulostimeen, tulostuksen tulokset saattavat olla virheelliset.

image
  1. Nykyiset asetukset
    Näyttää valitun paperimuodon nykyiset asetukset.
  2. Uusi
    Napsauta tätä painiketta, niin voit tuoda näyttöön Uusi-valintaikkunan ja rekisteröidä uuden paperikoon.
    HUOMAUTUS
    Älä rekisteröi paperikokoa, joka on jo rekisteröity, jotta vältät virheelliset tulostustulokset. Jos haluat käyttää samaa paperikokoa, joka on parhaillaan rekisteröitynä, valitse haluamasi koko Rekisteröitynä olevat paperikoot -luettelosta Paperikoon määritys -valintaikkunasta ja muuta sekä korvaa sitten asetukset Muokkaa-valintaikkunasta.
  3. Muokkaa
    Muokkaa valitun paperimuodon asetuksia.

Jos haluat tallentaa valitun paperimuodon käyttäen uusia asetuksia, valitse Korvaa. Jos haluat lisätä paperikoon käyttäen uusia asetuksia, valitse nimi Paperikoon nimi -ruudussa ja valitse sitten Lisää.

4. Poista
    Poistaa valitun paperimuodon. Poistettua paperimuotoa ei voi palauttaa.
  5. Tuo
    Lukee tekstitiedoston, joka sisältää paperimuotoasetuksia, ja korvaa sen avulla Rekisteröitynä olevat paperikoot -luettelon sisällön.
    HUOMAUTUS
    Kun luettelo tuodaan, Rekisteröitynä olevat paperikoot -luettelon koko sisältö korvataan tuoduilla paperimuodoilla.
  6. Vie
    Vie Rekisteröitynä olevat paperikoot -luettelon paperimuodot tiedostoon. Viedyt muodot voidaan sen jälkeen jaella muihin tietokoneisiin.
  7. Lopeta
    Sulkee Paperikoon määritys-ikkunan ja palauttaa Tulostinasetustyökalun pääikkunaan.
  8. Asetus
    Valitse image ja valitse sitten toiminto.

Rekisteröi valitun paperimuodon asetukset tulostimeen valitsemalla Rekisteröi paperikoko tulostimeen.

Vie paperiasetukset komentotiedostoon valitsemalla Tallenna komentotiedostoon. (Tiedostotunniste on BIN.)

HUOMAUTUS
Kun paperimuoto rekisteröidään tulostimeen ja Lopeta valitaan, näkyviin tulee Paperikoon määritys -valintaikkuna, jonka Rekisteröitynä olevat paperikoot -luetteloon on lisätty paperikoko. Jos ohjelma on käynnissä, lopeta ohjelma ja käynnistä se uudelleen, jotta uusi paperimuoto näkyy luettelossa.
image
  • Jos seuraavia toimintoja käytetään, voit ottaa niiden asetukset käyttöön tulostimeen nopeasti:
    • Massamuistiominaisuus
  • Nämä komennot on tarkoitettu käytettäviksi ainoastaan asetusten ottamiseen käyttöön tulostimeen. Näitä komentoja ei voi tuoda paperikoon määritykseen.

Uusi -valintaikkuna

image
  1. Paperikoon nimi
    Kirjoita lisättävän paperimuodon nimi.
  2. Automaattinen tulostusmateriaalin määritys
    Noutaa ja näyttää tulostimessa määritetyn paperin tiedot. Lisätietoja on imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
    image
    Aseta tulostin toimettomaan tilaan, kun käytät tätä asetusta. Tulostin saattaa toimia virheellisesti, jos yrität määrittää sen asetukset, kun se käsittelee tai tulostaa tulostustyötä.
  3. Paperityypit
    Valitse paperityyppi.
  4. Yksityiskohtaiset asetukset
    Määritä lisättävän paperimuodon tiedot.
  5. Tulostuksen lisäasetukset
    Valitse tämä painike, niin näyttöön avautuu Tulostuksen lisäasetukset -valintaikkuna ja voit määrittää tulostuksen lisäasetukset kullekin paperimuodolle.
  6. Peruuta
    Peruuttaa asetukset ja sulkee valintaikkunan. Asetukset pysyvät muuttumattomina.
  7. Lisää
    Valitse tämä painike, niin voit lisätä paperimuodon ja ottaa asetukset käyttöön.

Tulostuksen lisäasetukset -valintaikkuna

image
  1. Tulostuksen viitepisteen säätö
    Säädä viitepisteen (tulostuksen origon) sijaintia. Tämä korjaa tulostinmallien eroista tai joidenkin ohjelmien kiinteistä marginaaleista aiheutuvat virheellisesti sijoitetut tulosteet.
  2. Repäisykohta
    Säädä leikkauskohtaa, kun paperi leikataan käyttäen katkaisupalkkia.
  3. Energiataso
    Säädä tulostuspään lämpötilaa (energiamäärää), kun esimerkiksi käytät erikoispaperia.
    image
    Tulosteessa voi olla kontrastin vaihteluita, jotka aiheutuvat käyttöympäristöstä ja käytetystä tulostusmateriaalista. Muokkaa asetuksia tarpeen mukaan.
  4. Tulostusmateriaalianturi (lähetys/väli)
    Säädä tarkkuutta, jolla valosäteily-/välistysanturi havaitsee muotoon leikattujen tarrojen välit (välistyksen) ja anturin lähettämän valon määrän.

Asetukset voidaan määrittää, kun Paperityypit-asetus on Leikattava väritarra.

image
    Tulostusmateriaalianturi (lähetys/väli) -asetukset Laiteasetukset-valintaikkunassa voivat vaikuttaa tunnistuksen ja kalibroinnin tuloksiin. Varmista, että määrität sopivat arvot.

Esimerkkiasetukset:

Asetusten esimerkki 1 Asetusten esimerkki 2
    Laiteasetukset +2 –2
    Paperikoon määritys +2 +2
    Todellinen vaikutus 4 0

5. Tulostusmateriaalianturi (heijastava/palkki)
    Säädä tarkkuutta, jolla valosäteily- / mustien merkkien anturi havaitsee mustat merkit ja anturin lähettämän valon määrän.

Asetukset voidaan määrittää, kun Paperityypit-asetus on Merkkejä sisältävä tulostusmateriaali.

image
    Tulostusmateriaalianturi (heijastava/palkki) -asetukset Laiteasetukset-valintaikkunassa voivat vaikuttaa tunnistuksen ja kalibroinnin tuloksiin. Varmista, että määrität sopivat arvot.

Esimerkkiasetukset:

Asetusten esimerkki 1 Asetusten esimerkki 2
    Laiteasetukset +2 –2
    Paperikoon määritys +2 +2
    Todellinen vaikutus 4 0

6. Peruuta
    Peruuttaa asetukset ja sulkee valintaikkunan. Asetukset pysyvät muuttumattomina.
  7. OK
    Tallentaa asetukset ja palaa edelliseen -valintaikkunaan.