Paperimuotojen jakeleminen muihin tietokoneisiin (Windows)

Paperikoot, jotka on viety Rekisteröitynä olevat paperikoot -luettelosta Paperikoon määritys -valintaikkunasta, voidaan jaella muihin tietokoneisiin. Jos tulostinohjain on asennettu vastaanottajan tietokoneeseen, vain paperimuodot on jaeltava.
  1. Määritä paperimuotoasetukset lähettäjän tietokoneessa ja valitse sitten Vie.

Seuraavat tiedostot luodaan:

TD-4210D

bst421ed.ptd

bst421ed.txt

ptd4335.bin

TD-4410D

bst441ed.ptd

bst441ed.txt

pdt3735.bin

TD-4420DN

bst442ed.ptd

bst442ed.txt

pdt3835.bin

TD-4520DN

bst452ed.ptd

bst452ed.txt

pdt4135.bin

2. Tallenna TXT-tiedosto mihin tahansa sijaintiin vastaanottajan tietokoneessa.
  3. Valitse vastaanottajan tietokoneessa Tuo.
    Paperimuodot korvataan tuoduilla paperimuodoilla.