Koti > Tulostinasetukset > Asetusten muutosten ottaminen käyttöön useissa tulostimissa (Windows)

Asetusten muutosten ottaminen käyttöön useissa tulostimissa (Windows)

Tietoliikenneasetukset (TD-4420DN/TD-4520DN)

1. Kun olet ottanut asetukset käyttöön ensimmäiseen tulostimeen, irrota tulostin tietokoneesta ja kytke sitten toinen tulostin tietokoneeseen.
  2. Valitse juuri kytketty tulostin avattavasta Tulostin-luettelosta.
    Jos Tunnistaa liitetyn tulostimen automaattisesti ja noutaa nykyiset asetukset -valintaruutu on valittuna Asetukset -valintaikkunassa, USB-kaapelilla kytketty tulostin valitaan automaattisesti.
  3. Valitse Käytä.
    Samat asetukset, jotka otettiin käyttöön ensimmäiseen tulostimeen, otetaan käyttöön toiseen tulostimeen.
  4. Toista nämä vaiheet kaikille tulostimille, joiden asetuksia haluat muuttaa.
image
  • Jos IP-osoiteasetus on STATIC, tulostimen IP-osoite muutetaan samaksi osoitteeksi kuin ensimmäisellä tulostimella. Muuta IP-osoitetta tarvittaessa.
  • Jos haluat tallentaa nykyiset asetukset tiedostoon, valitse Tiedosto>Vie. Samat asetukset voidaan ottaa käyttöön toiseen tulostimeen valitsemalla Tiedosto>Tuo ja valitsemalla sitten viety asetustiedosto.

Laiteasetukset

1. Kun olet ottanut asetukset käyttöön ensimmäisessä tulostimessa, irrota se tietokoneestasi ja kytke sitten seuraava tulostin.
  2. Valitse juuri kytketty tulostin avattavasta Tulost.-luettelosta.
  3. Valitse Käytä. Samat asetukset, jotka otettiin käyttöön ensimmäiseen tulostimeen, otetaan käyttöön toiseen tulostimeen.
  4. Toista nämä vaiheet kaikille tulostimille, joiden asetuksia haluat muuttaa.
image
Jos haluat tallentaa nykyiset asetukset tiedostoon, valitse Tiedosto>Vie. Samat asetukset voidaan ottaa käyttöön toiseen tulostimeen valitsemalla Tiedosto>Tuo ja valitsemalla sitten viety asetustiedosto.