Home > Problemen oplossen > Als u problemen hebt met het apparaat

Als u problemen hebt met het apparaat

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe algemene problemen met de printer kunnen worden opgelost. Als de printer niet goed werkt, controleer dan eerst of u de volgende taken correct heeft uitgevoerd:

• Steek de stekker van de printer in een stopcontact. Raadpleeg voor meer informatie imageimage Verwante informatie
  • Verwijder de beschermende folie van de printer.
  • Installeer en selecteer het juiste printerstuurprogramma. Raadpleeg voor meer informatie imageimage Verwante informatie
  • Verbind de printer met een computer of mobiel apparaat. Raadpleeg voor meer informatie imageimage Verwante informatie
  • Zorg dat de klep van het rolcompartiment goed dicht zit.
  • Plaats de RD-rol op de juiste manier. Raadpleeg voor meer informatie imageimage Verwante informatie

Als het probleem nog niet is opgelost imageimage Verwante informatie Als u de oplossing voor het probleem niet in dit hoofdstuk kunt vinden, ga dan naar het Brother Solutions Center op support.brother.com.