Home > Software installeren > Het printerstuurprogramma en de software op een computer installeren

Het printerstuurprogramma en de software op een computer installeren

Installeer de printerstuurprogramma’s, P-touch Editor en eventueel andere toepassingen als u vanaf een computer wilt afdrukken.

1. Ga naar install.brother en download het installatieprogramma voor de software/documentatie.
  2. Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma en volg de instructies op het scherm om de installatie uit te voeren.
  3. Sluit het dialoogvenster als de installatie voltooid is.
image

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Als u de printer wilt gebruiken met een andere verbindingsmethode dan de methode die is opgegeven tijdens de installatie, opent u het installatieprogramma, installeert u de software en printerstuurprogramma’s opnieuw en selecteert u de gewenste verbindingsmethode.