Beschikbare toepassingen

Beschikbare toepassingen voor Windows

App Kenmerken
P-touch Editor Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.
P-touch Transfer Manager

Met dit programma kunt u sjablonen en andere gegevens overdragen naar de printer en back-ups van gegevens opslaan op de computer.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Library

P-touch Editor-sjablonen beheren en afdrukken.

Met P-touch Library kunt u sjablonen afdrukken.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Update Software Software bijwerken naar de nieuwste versie.
Printer Instelling Tool De printerinstellingen via een computer opgeven.
BRAdmin Light

(TD-4420DN/TD-4520DN)

De printer zoeken op het netwerk en de basisinstellingen configureren vanaf uw computer.
BRAdmin Professional

(TD-4420DN/TD-4520DN)

De printer zoeken op het netwerk en geavanceerde instellingen en updates configureren vanaf uw computer.
Font Manager Hiermee kunt u lettertypen naar de printer overdragen en lettertypen uit de printer verwijderen. Via de beschikbare afdrukopdrachten krijgt u toegang tot de overgedragen lettertypen en kunt u deze afdrukken.
image
  • Informatie over het gebruik van lettertypen

Als u lettertypen gaat gebruiken, moet u de bepalingen en voorwaarden die door de rechtmatige eigenaar van de lettertypen zijn opgesteld naleven. Voordat u lettertypen gaat downloaden, moet u bevestigen dat u beschikt over een legitieme licentie voor het gebruik van de lettertypen en de bijbehorende bepalingen en voorwaarden naleven.