Home > De printer installeren > De RD-rol plaatsen

De RD-rol plaatsen

1. Houd image ingedrukt om de printer uit te schakelen.
  2. Trek aan beide zijden van de printer aan de ontgrendelingshendels om de klep van het rollencompartiment te ontgrendelen.
    image
  3. Houd de printer vast aan de voorkant en open het compartiment voor de rol door de klep omhoog te trekken.
    image
    VOORZICHTIG
    Raak de afscheurbalk niet met uw vingers aan. Dat kan namelijk leiden tot letsel.
  4. Schuif beide rolgeleiders naar buiten.
    image
    image
    Draai de instelknop in uw richting om de rolgeleiders te vergrendelen.
    image
    image
  5. Plaats de rol zodanig dat de afdrukzijde van de labels naar boven is gericht, zoals aangegeven in de afbeelding.
    image
    image
    • Bij kettingpapier

Voer het kettingpapier in zoals is aangegeven in de afbeelding.

image
      1. Afdrukzijde

Pas de rolgeleiders aan als u kettingpapier gebruikt.

6. Voer het uiteinde van de rol in onder de papierpuntgeleiders (1).
    Plaats het uiteinde van het papier enigszins voorbij de labeluitvoersleuf.
    image
  7. Sluit de klep van het rolcompartiment tot u een klik hoort.
    image
    VOORZICHTIG
    Wees voorzichtig als u de klep van het rolcompartiment sluit. Er bestaat kan op letsel als uw vingers klem komen te zitten tussen de onder- en bovenzijde van de klep.
BELANGRIJK
  • Laat geen afgedrukte labels achter in de printer. Hierdoor kunnen de labels vastlopen.
  • Verwijder alle rollen uit de printer en sluit de klep van het compartiment van de rol als de printer niet wordt gebruikt, om te voorkomen dat er stof en vuil in de printer terecht komen.