Home > Problemen oplossen > De printer resetten

De printer resetten

U kunt het interne geheugen van de printer resetten als u alle opgeslagen labelbestanden wilt wissen of als de printer niet naar behoren functioneert.

Alle instellingen resetten naar de fabrieksinstellingen met de knoppen op de labelprinter

1. Schakel de printer uit.
  2. Houd image en image gedurende ongeveer drie seconden ingedrukt.
    Alle lampjes gaan rood knipperen.
  3. Blijf image ingedrukt houden.
    • (TD-4420DN/TD-4520DN) Druk eenmaal op image om de netwerkinstellingen te resetten.

Het aan-/uit-lampje gaat rood branden.

• (TD-4420DN/TD-4520DN) Druk tweemaal op image om de overgedragen gegevens en de apparaatinstellingen te resetten.

Het rollampje gaat rood branden.

• Druk driemaal op image om alle instellingen en apparaatinstellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Het statuslampje gaat rood branden.

4. Laat image los.
    Alle lampjes knipperen viermaal rood en gaan vervolgens rood branden.

Gegevens resetten met Printer Instelling Tool

U kunt Printer Instelling Tool op een computer gebruiken om de volgende handelingen voor de printer uit te voeren:

• Sjablonen en databases verwijderen
  • (TD-4420DN/TD-4520DN) De communicatie-instellingen resetten
  • De printerinstellingen resetten naar de fabrieksinstellingen