Home > Problemen oplossen > Versie-informatie

Versie-informatie

Probleem Oplossing
Ik weet het versienummer van de firmware voor de printer niet. U kunt het versienummer van de firmware controleren door de printerinstellingen af te drukken. Raadpleeg voor meer informatie imageimage Verwante informatie
Ik wil uitzoeken of ik de nieuwste versie van de software gebruik.

Gebruik de meegeleverde P-touch Update Software om te controleren of u de meest recente versie van de software gebruikt. Voor meer informatie over de P-touch Update Software imageimage Verwante informatie