Hjem > Overførsel af skabeloner til printeren (P-touch Transfer Manager) (Windows) > Distribution af skabeloner, der skal overføres til brugere uden brug af P-touch Transfer Manager (Windows)

Distribution af skabeloner, der skal overføres til brugere uden brug af P-touch Transfer Manager (Windows)

Du kan overføre skabeloner til printeren med P-touch Transfer Express. Først opretter administratoren en skabelon, og derefter distribueres den sammen med P-touch Transfer Express. Du kan derefter bruge P-touch Transfer Express til at overføre skabelonen direkte til din printer.

Du kan downloade den nyeste version af P-touch Transfer Express på siden Downloads for din model på Brother Support-webstedet på support.brother.com.

image
  • Når du overfører en ny skabelon, skal du sørge for at angive et nummer for Tildelingskode (i P-touch Transfer Manager), der ikke anvendes i øjeblikket. Hvis det angivne nummer for Tildelingskode allerede bruges, vil den eksisterende skabelon blive overskrevet med den nye.
  • Denne funktion kræver en USB-forbindelse.
Administrator Brugere
image

Administratoropgaver

Forberedelse af P-touch Transfer Express

Printerdriveren skal være installeret inden brug af P-touch Transfer Express.

image
P-touch Transfer Express findes kun på engelsk.
  1. Download P-touch Transfer Express til et vilkårligt sted på din computer.
  2. Pak den downloadede fil ud (ZIP).

Overførsel af skabelonen til P-touch Transfer Manager

1. Start P-touch Editor image.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor 5.2, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor 5.2 på skrivebordet.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på ikonet P-touch Editor 5.2 på skærmen Apps, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor 5.2 på skrivebordet.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Editor 5.2, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor 5.2 på skrivebordet.

P-touch Editor starter.
  2. Åbn den ønskede skabelon.
  3. Klik på Filer>Send skabelon>Send.
    image
    Skabelonen overføres til P-touch Transfer Manager. P-touch Transfer Manager starter.

Sådan gemmes skabelonen som en overførselspakkefil (PDZ)

Hvis du vil oprette en fil i et format, der kan bruges af P-touch Transfer Express, skal du gemme skabelonen som en overførselspakkefil (PDZ).

1. Vælg mappen Konfigurationer i vinduet P-touch Transfer Manager.
  2. Vælg de skabeloner, du vil distribuere.
  3. Klik på Filer>Gem overførselsfil.
    image
    • Indstillingen Gem overførselsfil vises kun, hvis printeren er koblet fra computeren eller offline.
    • Hvis du klikker på indstillingen Gem overførselsfil efter at have valgt mappen Konfigurationer eller en oprettet mappe, gemmes alle skabeloner i mappen som overførselspakkefil (PDZ).
    • Du kan kombinere flere skabeloner til en enkelt overførselspakkefil (PDZ).
  4. Indtast navnet, og klik derefter på Gem.
    image
    Skabelonen gemmes som en overførselspakkefil (PDZ).

Distribution af overførselspakkefilen (PDZ) og P-touch Transfer Express til andre

image
Hvis du allerede har downloadet P-touch Transfer Express, behøver administratoren ikke sende mappen Transfer Express. I så fald kan du simpelthen flytte den distribuerede overførselspakkefil til den downloadede mappe og derefter dobbeltklikke på PtTrExp.exe.
  1. Flyt overførselspakkefilen (PDZ) til mappen med downloads.
    image
  2. Distribuer alle filerne i mappen med downloads til andre.

Brugeropgaver

Du kan overføre overførselspakkefilen (PDZ) til printeren ved hjælp af P-touch Transfer Express modtaget fra administratoren.
image
Du må ikke slukke for strømmen, når du overfører skabeloner.
  1. Tænd printeren.
  2. Tilslut printeren til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
  3. Dobbeltklik på filen PtTrExp.exe modtaget fra administratoren.
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil overføre en enkelt overførselspakkefil (PDZ) i den mappe, der indeholder filen PtTrExp.exe, skal du klikke på Transfer.
    • Hvis du vil overføre flere overførselspakkefiler (PDZ) i den mappe, der indeholder filen PtTrExp.exe, skal du gøre følgende:
      1. Klik på Browse.
        image
      2. Vælg den overførselspakkefil, du vil overføre, og klik derefter på Åbn.
      3. Klik på Transfer.
      4. Klik på Yes.
  5. Når du er færdig, skal du klikke på OK.